Buzoianca a lovit un jandarm și un polițist care voiau să o amendeze că nu purta mască

O buzoiancă, Simona Luciana, s-a ales cu o condamnare de 1 an și 6 luni.

În august 2020, buzoianca a fost surprinsă de un echipaj mixt, polițist-jandarm, în timp ce ieșea dintr-un magazin din Mizil fără mască.

Amenințată cu amenda, buzoianca s-a enervat și a început să-i lovească pe cei doi.

Janadarmul a primit un picior în zona intimă și un lung șir de palme, pumni și lovituri cu telefonul.

În apărarea jandarmului a sărit colegul de patrulă, un agent de poliție, care și-a primit și el porția de lovituri. A fost bătut de către femeie, până i-au sărit ochelarii.

Jandarmul și polițistul au făcut apoi plângere pentru ultraj. Zilele trecute, Judecătoria Mizil a pronunțat sentința pe fond: 1 an și 6 luni cu suspendare:

Complet: C3 Penal
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt:

Stabileşte pedeapsa de 1 an închisoare, în sarcina inculpatei NAE SIMONA LUCIANA, sub aspectul săvârşirii infractiunii de ultraj. În plus, condamnă inculpata pentru tulburarea ordinii si linistii publice la 8 luni închisoare. Contopeşte pedepsele stabilite mai sus, urmând ca inculpata să execute o pedeapsă rezultantă de 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare. Impune inculpatului să presteze pentru 80 de zile de muncă în folosul comunitătii în cadrul Primăriei Mun Buzău. 

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Buzoianca a lovit un jandarm și un polițist care voiau să o amendeze că nu purta mască

 • … totul va fi decontat de ‘politicienii lu’ pește’ ….alegerile se apropie!… atenție pe cine votați , dacă votați!…. aduceți-vă aminte de ‘pandemie’!…. atât!…

  Răspunde
 • O cucoana isterica A BATUT un jandarm si un politist? A fost condamnata „cu suspendare” iar fatalaii aia doi inca mai sunt angajati MAI?
  Stirea nu e ca i-a batut aia, nu e ca a fost condamnata, adevarata stire e ca un jandarm si un politist batuti de o femeie inca sunt jandarm si politist!
  Cum sa fim respectati de comunitate si temuti de lumea interlopa daca suntem nu doar spaguibili dar si fatalai…

  Răspunde
  • Bineînțeles că dacă vreunul dintre cei doi o atingeau pe Xena, prințesa războinică fie si cu degetul mic, imediat se porneau pe filmare tone de zmarfoane, postări pe YouTube, articole peste articole prin toată presa cum că poliția bruschează niste bieți și inofensivi cetățeni, lipsiți de aparare, după cum am mai vazut, inclusiv pe acest blog + zeci de comentarii.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.