Buzoianul Ciolacu a devenit al treilea om în stat. Implicații importante

În urmă cu câteva minute, deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a fost votat președinte al Camerei Deputaților, în locul lui Liviu Dragnea.

A treia funcție în stat după președinte și șeful Senatului.

Ciolacu a fost votat de alianța PSD-ALDE în detrimentul Ralucăi Turcan, susținută de opoziție cu 172 de voturi la 100. Aceasta înseamnă și că șansele de răsturnare a Guvernului Dăncilă prin moțiune de cenzură sunt minime.

„Am făcut multe greșeli care ne-au costat. Nu putem să ne jucăm cu cuvântul de democrație. Un guvern îl răstorni democratic prin moțiune de cenzură. Mulțumesc grupului PSD că m-a nominalizat. Eu în politică nu am avut niciodată dușmani, am avut adversari politici”, a spus Ciolacu înainte de vot.

Ciolacu a rămas cu picioarele pe pământ spre deosebire de mulți exaltați din PSD care îndreptau România în afara UE

Este a doua funcție importantă în stat obținută de Ciolacu, după cea de viceprim-ministru în Guvernul Tudose.

Alegerea lui Ciolacu are implicații importante la nivel național și județean. Ciolacu n-a fost de acord cu politica împotriva UE și a justiției dusă de Liviu Dragnea, ceea ce înseamnă o schimbare importantă a atitudinii PSD.

Din noua funcție, Ciolacu va putea susține din nou și proiectele de dezvoltare a localităților din jud. Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Buzoianul Ciolacu a devenit al treilea om în stat. Implicații importante

  • Felicitări! Se pare ca „ciuma roșie” a dat m… e inca odată falsilor liberali. Pana și Iohanita se pare ca a lăsat-o mai moale cu guvernul lui… Ai dracu pesedistii dovedesc încă odată ca rezista tuturor loviturilor primite și din nefericire pentru #rezist și alții ca ei „de dreapta”, rămân totuși o forță! Ne place sau nu, asta e situația. Sa fie într-un ceas bun! Asa vom ieși din anonimatul impus de doctorul Vasile și de gașca boscodista.

  • Mă bucur aveți tot respectul și meritul.
    Vă stimez pt că sunteți un om deosebit, devotat pt Județul Buzău.
    Felicitări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.