Buzoianul Păle: „Suntem nebuni ? Sunt șocat! Am fost mințiți!”

Reacție de om normal la cap a buzoianului Dănuț Păle după circul făcut de Antena 1 și emisiunea de îndobitocit poporul – Acces Direct.

Zilele trecute Viorel și Vulpița au fost aduși în Parlament la Comisia de Agricultură, păcălind personalul că e vorba despre doi fermieri din Vaslui.

Viorel și Vulpița în sala de ședințe, vezi VIDEO mai jos

„Sunt șocat. Am fost mințit că vin doi tineri din agricultură. Noi nu facem cancan în Parlament! Sunt consternat! Nici nu vreau să discut subiectul! Cum adică? Eu aș lua acreditarea unor ziariști! Nu este circotecă în Parlamentul României! Să minți prin omisiune! Trebuiau să ne spună cine vine (n.r. la în sala de comisie pentru Agricultură)! Eu stau să mă uit la aberațiile cu Vulpița și Viorel? Suntem nebuni la cap?! Sunt consternat de tot ceea ce s-a întamplat! Aceasta este reacția mea!” a spus deputatul Dănuț Păle, pentru DC News.

Păle (dreapta), mirându-se cât de jos s-a ajuns. Șeful Comisiei de Agricultură nu părea prea deranjat, ba dimpotrivă

Mai jos puteți vedea înregistrarea emisiunii Acces Direct, referitoare la vizita celor doi în parlament.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Buzoianul Păle: „Suntem nebuni ? Sunt șocat! Am fost mințiți!”

 • Mie mi se pare ca este o stare de normalitate – circul atrage circ, show-ul atrage show… iar bunul simt, odata eliminat din Parlament, atrage, evident, mitocania…
  Nimic nou sub Soare.

  Răspunde
 • Alo, Latrina 1, cat ne mai tineti in mizeria aia de subiect ?! Nu mai putem !!!!

  Răspunde
 • Televiziunile comerciale, în goană după rateing care înseamnă mulți bani din publicitate, pot difuza orice, atâta timp cât se găsesc cretini care să caște gura la ele. Când firma „Kantar Media” care măsoară audiențele le vor arăta că lumea nu se mai uită la jeguri, boarfe și gunoaie, televiziunile vor renunța la ele și vor da publicului altceva. De președintele Comisiei pentru agricultură mi-a fost pur și simplu milă. Naivi și troglodiți din ăștia pun partidele pe liste ca să nu le iasă șefilor din cuvânt și să nu fie mai carismatici și mai eligibili ca ei. Păle, dacă avea vreun strop de personalitate și valoare ca om politic, l-ar fi tras de mânecă pe tembelul președinte și ar fi cerut evacuarea urgentă a scamatorilor aduși acolo de circarii haștag useriști ca să compromită, zic ei, pesedeul ca și când instituția fundamentală a democrației, Parlamentul, ar fi sediul PSD.

  Răspunde
 • Analfabetismul politic face ravagii. A pus președintele comisiei pentru agricultură la vot participarea creaturilor acelora la lucrări? S-a asigurat prin staff-ul tehnic al comisiei despre identitatea acelor caricaturi? Se înscriseseră aceia în audiență undeva, cui au cerut ei acceptul de a intra în Parlament și în sala de ședințe a comisiei? Cine i-a girat? Lui Păle care are deja peste 3 ani de experiență parlamentară nu i-a sunat un clopoțel în cap văzând cât de mare interes au televiziunile pentru ciudații lor musafiri? S-a pus la vot accesul presei/televiziunilor la lucrări? Nici atât nu au învățat, că televiziunile nu sunt interesate decât de senzaționalul ieftin și degradant, nu de temele serioase aflate pe ordinea de zi?! Vai de tărtăcuțele lor de parlamentari pârâți!

  Răspunde
  • Rapuns pt. „Politician respins de electorat”. Mi-a plăcut fraza scrisa de dvs. „Televiziunile nu sunt interesate decât de senzaționalul ieftin și degradant, nu de temele serioase aflate pe ordinea de zi”. Chiar dacă și eu lucrez în această breaslă (și uneori cad și eu în greșeala asta – pentru audiență), sunt de acord cu dvs. Ăsta e adevărul!

   Răspunde
 • Interesant comentariu domnule Pixel! Poate ne spuneți eventual că între timp dom’ profesor Voiculescu Dan a devenit hastagist userist şi noi nu am aflat! Antenele erau parcă fieful P.S.D
  -ului nu ?

  Răspunde
 • …iar simpaticul presedinte al Comisiei pt.Agricultură se numește Alexandru Stănescu – PSD, absolvent de Politehnică, care are legături strânse cu Agronomie dar mai ales frate cu baronul PSD de Olt , Paul Stănescu, prietenul domnului Ciolacu! Asa că, domnule Pixel, putea oare să se inflameze domnul Pale în prima fază?

  Răspunde
 • Pai asa nu vom educa niciodata masele, iar peste 30 de ani vom fi in acelasi punct, iar dvs, presa, sunteti vinovatul nr. 1.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.