Buzoianul, propus pentru o funcție importantă în stat

După ce a activat ca viceprim-ministru în Guvernul Tudose, buzoianul e propus de colegi din PSD pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Ciolacu, propus pentru a treia funcție în stat

Conform presei centrale, Ciolacu va concura mai întâi în cadrul PSD cu Florin Iordache. Ciolacu a fost la un moment dat în tabăra puciștilor din PSD și l-a criticat dur pe Dragnea, în timp ce Iordache a fost cel mai bun colaborator al arestatului de ieri.

Rămâne de văzut dacă – după eșecul de la europarlamentare – PSD va rămâne în siajul lui Dragnea sau, dimpotrivă, își va fi învățat lecția.

Ciolacu sau Iordache vor concura mai apoi cel mai probabil cu Raluca Turcan, ultima urmând a fi conform presei centrale candidatul comun al opoziției.

În lupta pentru șefia Camerei Deputaților se va putea verifica, înainte de moțiunea de cenzură, dacă PSD mai are majoritate în Parlament.

UPDATE: Ciolacu a câștigat lupta internă din PSD și va concura azi cu Raluca Turcan pentru postul nr. 3 în stat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Buzoianul, propus pentru o funcție importantă în stat

  • Da? A câștigat PSD alegerile???

  • Le-a castigat pe cele parlamentare.

  • Poate că ajuns al treilea om în stat , Marcel – cum îi place Primarului Toma să-l alinte – va dirija ceva mai multe fonduri către județul nostru… Iar acele sume să fie direcționate spre canal, apă, asfaltări și reparații, creșe – și nu spre cine știe ce … căi oculte…

  • E o ‘caciula’ prea mare pentru dumneata ,domnule Ciolacu.Iar pe ‘caldurile’ astea si cu asemenea ‘cusma’ indesata pe ochi,vezi sa nu pierzi simtul realitatii!……..Cei care credeti in povestile cu ‘mai multi banipentru Buzau’ ,sunteti naivi.Daca vor bani PENTRU COMUNITATI,puneti mana la treaba si capul la contributie si faceti programe pentru accesarea de fonduri europene.Iar cu ce mai vine si de la guvern,se pot rezolva multe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.