Buzoienii care lucrează în aviație în stare de șoc. MIG prăbușit, pilot carbonizat


Doliu printre militarii buzoieni și în special pentru cei din aviație.

Astăzi, în cadrul mitingului aviatic de la baza Borcea – lângă Fetești – un MIG 21 Lancer s-a prăbușit la doar câțiva kilometri distanță de publicul care asista la manifestare.

Pilotul Florin Rotaru, de 36 de ani, n-a reușit să se catapulteze și a murit carbonizat, deși informațiile inițiale vorbeau despre salvarea pilotului.

Despre acesta se știe că asemenea celorlalți aviatori militari din România a învățat să zboare la Buzău la Școala de Aplicație de la Boboc.

Conform unor martori, pilotul a încercat și reușit să ducă avionul departe de mulțimea care asista la miting (aprox. 4 mii de persoane) pentru a evita o nenorocire.

Din păcate, acest incident va influența negativ desfășurarea viitoarelor mitinguri aviatice din România.

Cu trei săptămâni în urmă un miting aviatic similar a avut loc și la Boboc, când au venit și avioane supersonice de la baza Borcea.

Două MIG-uri 21 Lancer au zburat deasupra mulțumii și pe 17 mai la manifestarea de Ziua Eroilor desfășurată pe Calea Eroilor.

Mai jos au fost inserate și două clipuri video. Primul filmat de la mitingul aviatic, al doilea de un șofer care trecea pe Autostrada Soarelui.

loading...

3 comentarii la „Buzoienii care lucrează în aviație în stare de șoc. MIG prăbușit, pilot carbonizat

  • Din teribilism, cei din armata romana sunt hotarati sa scape de toate avioanele din dotare.
    Au mai facut praf un avion, un chilipir, niste zeci de milioane… totul pentru ca vor sa fie teribilisti.

  • Sunteti tampiti si neinformati ca jurnalisti! Toti aviatorii invata sa zboare la Buzau! Aici fac practica in timpul Academiei, aici fac cursuri pt grade si asa mai departe. Intai SIMULATOR apoi ZBOR! E normal ca toti sa se cunoasca intre ei. Pacat de tineretea si pregatirea lui!

  • A murit un OM si din cate scrie in articol, prin gestul si poate sacrificand propia viata, a salvat multe alte vieti. Odihneasca in pace, condoleate familiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.