Buzoienii care vin la spital vor face teste rapide

Anunț al Spitalului Județean.

Buzoienii care vor bate la poarta spitalului din Micro XIV și care totodată anunță că au simptome Covid vor fi supuși imediat unui test rapid (li se ia o picătură de sânge din deget).

Dacă rezultatul testului rapid va fi pozitiv, atunci – în procedură de urgență – acestor pacienți li se va face testul PCR.

ANUNȚ Spital Buzău: „Va anunțăm că la U.P.U. a S.J.U. Buzău au ajuns 600 de teste rapide pentru depistarea Covid-19, dintre cele 43.000 de teste oferite de Ministerul Sănătății. În paralel, S.J.U. Buzău a achiziționat 300 de teste rapide, fiind în licitație pentru achiziționarea a până la 5000 de teste. Testele rapide antigen sunt destinate pacienților care prezintă simptomatologie medie și gravă, cu prioritate cei care vor fi internați în spital. Menționăm că dacă testul iese pozitiv la un pacient, acel pacient va fi testat si prin procedura RT-PCR, care certifică pozitivarea prin buletinul de analiză. Rezultatul acestui tip de test iese în 10-20 de minunte iar gradul de acuratețe este de peste 90%”.

Vom reveni cu informații suplimentare.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Buzoienii care vin la spital vor face teste rapide

  • Titlul părea a fi Nou Spital… ma gândeam ca darama jegul ala vechi si face unul nou…

  • Minciuni ,in urma cu o saptamana m am prezentat la poarta spitalului cu stari de ameteala ,febra si m a trimis acasa cu tratament de la medicul de familie fara sa imi faca nici un test .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.