Buzoienii invitați să vadă finala pe un ecran gigant


Modificare de ultimă oră în privința orei de deschidere a Târgului Drăgaica 2018.

Programată inițial la ora 16.00, festivitatea a fost mutată cu o oră mai devreme.

Decizie inspirată pentru că de la ora 16.00 începe finala de la Roland Garros, iar majoritatea buzoienilor vor fi în case privind la meciul Simonei Halep.

O altă noutate e că meciul Simonei va fi transmis pe ecranul gigant de la Drăgaică, iar buzoienii sunt invitați să vină să-l vadă aici.

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute de primarul C-tin Toma.

„Invităm buzoienii iubitori de tradiție și de sport la Drăgaica 240 pe 9 iunie ora 16,00 pentru a urmări pe un ecran „gigant” finala de la Roland Garros Simona Halep – Sloan Stephens. Pentru acest motiv fericit, deschiderea oficială a Drăgăicii 240 se va face la ora 15, 00 și nu la 16,00 cum anunțasem anterior.  La ora 14,00, cu plecare din Piața Dacia, va începe parada portului popular pe bulevardul Unirii până la Drăgaica. Vă așteptăm cu drag!”

De notat că și anul trecut, finala de la Roland Garros s-a disputat în ziua deschiderii Drăgăicii și că inclusiv atunci meciul a fost transmis pe ecranul de lângă scenă.

Diferența e că de această dată, Simona Halep va câștiga, iar prima seară de Drăgaică va fi astfel și mai frumoasă.


Citește și articolul: Așa ceva ? Bibliotecă pe Șoseaua de Centură ? Drum pe lângă cimitir, unde autobuzul n-ajunge. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Buzoienii invitați să vadă finala pe un ecran gigant

 • Deci e meciul aranjat, se stie dinainte cine castiga… deci ce rost mai are sa te uiti la un meci la care stii deja castigatorul si faptul ca e aranjat din culise in functie de interesele finantatorilor din spatele marionetelor jucatoare.

  Răspunde
 • Mai Auras, nimic despre miting? Ce fel de jurnalism mai este si acesta? Apropo, domnul Toma ce ne sfatuieste, sa protestam la Bucuresti impotriva statelor paralele-ca sunt mai multe în functie de interesele de partid\clanuri\personale sunt deranjate-sau sa vedem in Dragaica meciul Simonei Halep? Dansul unde se va afla? Nu astept un raspuns!

  Răspunde
 • Te sfatuiesc prieteneste sa mergi in Targul Dragaica,fiindca o sa ai ce vedea.Ce naiba ai spera sa vezi la „dragaica” din Piata victoriei de la Bucuresti?Un cimpanzeu si o gorila,un infractor si o toanta,tusea si junghiul,Bonnie si Clyde? Crezi ca ai ceva de castigat in plan moral de la o intrunire de tembeli,cersetori-pomanagii,lepre si lichele,scursuri „umane”,infractori si tembeli,agramati si retardati,etc?…..Cat il priveste pe Toma,cred ca va fi prezent si la Dragaica de la Buzau si la „dragaica” de la Bucuresti.Deh,obligatii de edil-sef,dar si „obligatii” de partid.

  Răspunde
 • Nenea de la „viesprea” buzoiana
  Mi se pare mie sau esti un Tomist?
  Mergi dumneata la Dragaica si spune-ne cu glas de contribuabil ce ai vazut
  Ca AURAS SCRIE DOAR CE PLACE UNORA!

  Răspunde
 • Dragaica e cam tiganie, aglomeratie, tot felul de mirosuri si rable, si mai cer si bani la intrare, ca si cum ar fi cine stie ce civilizatie inauntru, ca si la talcioc de altfel.
  Se duc toti pensionarii, asistatii si pierdevara pe acolo, doar pe astia ii mai fascineaza spectacolele de secolul trecut, ca stau mai prost cu educatia.
  Cat despre concerte, bani aruncati aiurea, ca la orice primarie din tara… mai multi bani se arunca pe spectacole decat pe treburi care sa imbunatateasca calitatea vietii cetatenilor, si inventeaza tot felul de serbari campenesti sa arunce banii in cateva buzunare private.
  Desigur si anul acesta, deloc surprinzator aceleasi firme de suflet ale grupului de tovarasi aiprimarului intermediaza tot si isi trag partea sa imparta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.