Buzoienii nu vor mai plăti de azi!

Conform informațiilor din teren în urmă cu câteva minute au fost dezasamblate camerele pentru rovignetă de pe podul de la Mărăcineni.

Vestea a fost confirmată de city-managerul din Mărăcineni – C-tin Dumitru, unul dintre cei care au făcut însemnate demersuri pentru mutarea lor.

În acest fel, șoferii de la Mărăcineni și până sus la Lopătari și Bisoca nu vor mai fi nevoiți să-și cumpere rovignetă atunci când vin cu treabă la Buzău.

De mutare vor beneficia și șoferii de pe tronsonul V. Pașii – Robeasca. Nici aceștia nu mai au nevoie de rovignetă în caz că nu mai accesează E85 și folosesc drumul recent astaltat prin Focșăneii de Jos și Gura Câlnăului.

UPDATE:

Informația a fost confirmată și de primarul din Poșta Câlnău.

Console Posta Calnau

„Am trecut eu în urmă cu două-trei minute pe acolo și se montau camerele pe consolele de la ieșirea din Poșta Câlnău înspre Rm. Sărat. Probabil că azi-mâine vor fi puse în funcțiune”, a precizat Sorin Munteanu.

Mutarea camerelor e a treia reușită din acest an de pe E85 din această zonă. Se mai adaugă refacerea podului și înființarea giratoriului de la Autorolla.

Următoarea provocare e înființarea unui giratoriu în dreptul „borcanului” de la Spătaru.

UPDATE 2

La fața locului se află și prefectul Carmen Ichim, care s-a zbătut de asemenea pentru mutarea camerelor.

 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Fără mașini, dar cu multe bănci. Invitație la petrecerea timpului în aer liber. Iată noi fotografii CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Buzoienii nu vor mai plăti de azi!

  • Mare reușită. Dacă se construia vreo autostrada, gen Iași-București sau Constanța-Brașov care treceau prin Buzău mai ziceam dar așa mare brânză un zgârie brânză nu plătește o suta de lei pe an ca sa meargă pe cacatul ăla de e85….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.