Buzoienii primesc un sandviș, o cafea și o mulțumire (între 07.00 – 10.00)

Cadou de la McDonald’s pentru buzoienii „care asigură bunul mers al vieții”.

Timp de o săptămână (de azi până duminică) buzoienii „nevoiți să iasă din casele lor de la primele ore ale dimineții, pentru a asigura bunul mers al vieții, pot beneficia de câte un mic dejun din partea casei oferit de McDonald’s”, se anunță într-un comunicat de presă.

Atenție, e vorba de toți buzoienii care merg la serviciu, nu doar personalul medical.

În drum spre serviciu, buzoienii pot face așadat o scurtă oprire la McDrive până la ora 10.00, unde vor fi așteptați cu un sandivș McMuffin, o cafea gustoasă și o mulțumire sinceră venită din partea McDonald’s România.

Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România:

„Credem că fiecare gest contează. Mă bucur că putem să ne exprimăm solidaritatea și recunoștința față de cei care ies zilnic din casele lor pentru a pune lucrurile în mișcare. În această săptămână, vrem să ne arătăm
aprecierea față de toți acești eroi și să îi răsplătim pentru efortul și curajul de care dau dovadă în fiecare zi, cu un mic dejun gustos, în toate cele 41 de restaurante McDrive din țară. Vom continua să ne oferim suportul în această perioadă în care este important mai mult ca oricând să îi ajutăm pe cei din jurul nostru”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „Buzoienii primesc un sandviș, o cafea și o mulțumire (între 07.00 – 10.00)

  • O idee bună, dar greu de pus în practică cred. Se vor înghesui toți, chiar dacă mulți se ocupă doar cu timpul liber…

  • Poate n-ar fi rau, sa primească un mic dejun in primul rand cei ce se ocupa cu curatenia orasului! Astfel i-am motiva pe acestia sa-i ierte pe needucatii care arunca ambalaje, chistoace de tigari si tot felul de alte mizerii pe domeniul public!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.