Buzoienii și-au adus aminte de incendierea Valentinei. Motiv bun de criticat presa locală

În contextul incendierii Alexandrei Măceșanu de către monstrul din Caracal, mulți buzoieni și-au amintit de cazul Valentinei Nica.

În februarie, frumoasa buzoiancă de 21 de ani a fost stropită cu benzină de fostul prieten Cosmin Dan și incendiată cu bricheta.

Întâmplarea de acum, de la Caracal, a servit de prilej unora să urecheze presa locală:

„Ați uitat de Valentina. Nu vă mai interesează. N-ați mai scris de atunci nimic de cazul ei”. Așa au sunat reproșurile blânde. Cele mai exaltate reclamă înțelegeri ascunse cu Cosmin Dan, pentru ca incendiatorul să scape (cu o pedeapsă mică).

Pe de altă parte, când luna trecută, în iunie, site-urile locale de știri au scris despre întocmirea și conținutul rechizitoriului (buzoienii.ro a publicat două articole: CLICK AICI și AICI) s-au găsit alți buzoieni să-și manifeste nemulțumirea: „Da’ mai lăsați-ne cu articole despre cazul ăsta că ne-ați plictisit. Știm ce s-a întâmplat. Stop. Morții cu morții, viii cu viii”.

Concluzie: Precum în celebrul banc „cu bască, fără bască”, morala e că orice-ai face, tot nu e bine.

Informație: În cazul incendiatorului Cosmin Dan, lucrurile au intrat în linie dreaptă. Zilele următoare, Tribunalul Buzău va anunța primul termen al procesului. Procurorul de caz a cerut maximum: închisoare pe viață pentru omor calificat. Urmează lunile viitoare ca judecătorii de la fond și apel să pronunțe sentința: pe viață, mai puțin sau mult mai puțin.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Buzoienii și-au adus aminte de incendierea Valentinei. Motiv bun de criticat presa locală

  • Acest Cosmin Dan,unde este momentan?la mititica unde ii este locul( de fapt nici acolo pt ca nu sunt de acord din banii mei sa traiasca un criminal) sau sta linistit pe vreo insula-n Pacific?
    Tereaca rapid astept raspuns!

  • De ce la noi in tara nu se poate ca pentru omor sa se plătească cu moarte?De ce pedofilii nu sunt castrati??Asa merita,dar la noi in tara este imposibil sa se schimbe ceva atat timp cat suntem condusi de inculți,hoti si „cine da mai mult”in timp ce copii sunt violati,fetele omorate,bătrânii batjocoriti si talhariti,iar incompetenți prinsi in scaunele de parlament,nemaiputându-se ridica din cauza burtilor precum porcii;)

  • Ar fi trebuit sa fie în Ocna de sare sa sape cu unghiile, obligat sa scoată zilnic 100 kg sare. Desculț sa care cu spatele, dezbrăcat, drob de sare pe spatele gol. Nu sa zacă pe banii publici hibernand.

  • Si duduia care l-a pus sa ii dea foc Valentinei,unde este??Sau ea a scapat iar prostul ispaseste pedeapsa??Ea trebuie acuzata de complicitate!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.