Buzoienii și-au asigurat locul 1 cu o etapă înainte de finiș. Azi, victorie la scor cu Bârladul

Diferență mare de valoare, Buzăul e parcă din altă ligă față de adversarele sale.

Nu mai puțin de 12 eseuri au reușit azi dimineață buzoienii în partida cu Bârladul, ultima din sezonul regulat de pe teren propriu.

Buzoienii au câștigat la scor, 74-12 (39-12), după ce în a doua repriză adversarii n-au mai reușit niciun punct!

Asta, deși la SCM Gloria n-au jucat patru titulari – Baraulea, T. Nițu, Tatu și Trifan – plus rezerva Diaconescu – toți accidentați.

„Da, sunt mulțumit. Avem echipă bună, s-a văzut azi că și rezervele au valoare. Nu mai putem scăpa locul 1, intrăm favoriți în play-off. Deocamdată nu mă gândesc la Superligă. Vreau să câștig toate meciurile până la final, să promovăm pe teren și abia apoi ne vom gândi la întărirea echipei pentru Superligă”, a declarat la final antrenorul Costică Merșoiu.

De notat ar mai fi revenirea la echipă a lui Vasile Niță în funcția de președinte al secției de rugby și faptul că încet-încet se coagulează un public cunoscător alături de echipa buzoiană.

E drept că, în momentul de față, trupa strânsă de antrenorul Merșoiu a luat-o totuși (mult) înaintea susținerii pe care ar merita-o din partea publicului.

Eseuri: Cocârlă, Curcan, Neagu 2, Scheepers 3, Shevceknko 1, Bâsceanu 1, Mătase 1, Dumitrache 1 și Moise 1.  Uvertura Victor Dumitru a reușit 8 transformări.

Echipa: 1. Mătase, 2 Adăscăliței 3 Moise – 4 Kobylansky, 5 Schevcenko – 6 Bulearcă, 7 Coșereanu, 8 Rațiu – 9 V. Dumitru, 10 Cocârlă – 11 Neagu, 12 Curcan, 13 Scheepers, 14 Dumitrache și 15 Bâsceanu.

Au mai jucat: Renier, Platon, Boțan, Baboiu, Matache, Mănicu, Neacșu și Boian. 

În ultima etapă din sezonul regulat, SCM Gloria va juca sâmbăta viitoare în deplasare cu Petroșani.

loading...

2 comentarii la „Buzoienii și-au asigurat locul 1 cu o etapă înainte de finiș. Azi, victorie la scor cu Bârladul

  • Avem două mari echipe .Una de fotbal și alta de rugby .Ce ne-am putea dori mai mult .„„Bravos națiune ,halal să-ți fie ””,vorba lui conu Iancu .

  • Felicitari intregii echipe inclusiv d-nului Nita (care a fost langa echipa atunci cand a fost saracie ) !
    Haideti si cu fotbalul nu ramaneti datori , aici domnule presedinte mare atentie ca s-au adunat pe langa echipa zeci de cioflangii dintre care multi tarusi , precum mustele la rahat. Mare atentie investiti in echipa cu folos nu-i imbuibati pe toti cacaciosii care au aparut fix odata cu ,,malaiasul,,.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.