Buzoienii sunt invitați să le folosească de mâine

Azi au ieșit pentru prima dată prin oraș, într-o cursă de probă, cele 20 de autobuze Volvo hibrid (diesel și electrice) achiziționate luna trecută de Trans-Bus.

În nici o lună autobuzele au fost înmatriculate și colantate cu sigla Trans Bus

„Sunt second hand, dar foarte bune. Volvo, din Olanda. Pe unele le-am luat cu doar 250 de mii de km la bord, la prețuri foarte bune. Părerea mea e că am făcut o achiziție foarte bună. O să vadă și buzoienii de mâine dimineață”, a apreciat Gică Toader, directorul Trans Bus.

Mulțumim cititorilor pentru fotografiile cu noile autobuze trimise azi către buzoienii.ro

Conform directorului Trans Bus, hibridele vor circula pe traseele 1,5,7,8 și 10.

Achiziția celor 20 de autobuze e o veste bună și pentru locuitorii din Costești, Gherăseni și Ulmeni. De la 1 noiembrie se vor introduce curse și către aceste trei comune.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Buzoienii sunt invitați să le folosească de mâine

 • Era cazul sa se extinda si la Gheraseni sa il elimine pe “”Hoțu’ “ care de ani de zile “mulge” traseul ala… Dacă o mai fi firma aia

  Răspunde
 • ,,Doar 250 000 km la bord”, efectuati pe unde or mai fi fost ele cand au fost folosite in conditii de oras, cu statii la cateva sute de metri una de cealalata, nu mi se pare a fi o afacere atat de extraordinara.
  Doar nu-si inchipuie cineva ca olandezii le-au dat de bune. Probabil ca au fost vandute cu putzin timp inainte de a incepe ca uzura sa-si spuna cuvantul, iar peste cateva luni sa inceapa sa toace multi bani…..[Leo]

  Răspunde
 • Scuzati ca am uitat sa ma semnez complet la postarea de la 09:35:
  ……[Leo-inteleptul forumului]

  Răspunde
 • Bai Leo, comentezi cam mult si prost, 250 000 km pentru un autobus sunt foarte ok. Ele sunt proiectate sa faca milionul.

  Răspunde
 • Eu sunt convins ca autobuzele pot sa faca si miliardul de km. Ca intre timp vor curge tablele si suruburile de pe ele si ca vor incepe sa toace bani ptr reparatii, asta nu mai are nicio importantza.
  Olandezii sunt foarte cunoscuti ca prosti in afaceri si de prosti ce sunt au si preferat sa scape de ele.
  De acum voi comenta mai putzin, ca sa fac loc sa comenteze desteptii……[Leo]

  Răspunde
 • Nu stimabile, titulatura completa si adevarata este urmatoarea: Tov Leo, bolsevic tradator, sobolan rosu impostor al „revolutiei”, propagandist neo-comunist si unealta putinismului in Romania .
  Si nu ai raspuns unei umile si indreptatite solicitari: Spune tovarase, numeste o tara in care regimul comunist a performat, o tara care, sub tutela comunista, chiar nu mai reuseste sa faca fata valurilor de migranti care vor sa-i dobandeasca cetatenia !
  Si inca una, la fel de logica: mai mousiu, daca in regimul comunist era atat de bine, tu fiind chiar sef de intreprindere prin Tulcea, adulat de clasa muncitoare (erou al muncii socialiste), daca laptele si mierea curgeau in valuri pe strazi, atunci de ce tovarase in decembrie ’89, dupa cum ai declarat (in fals, cu siguranta) dadeai roata palatului comunal taraind un AKm de teava…grabit sa te alaturi maselor populare satule de comunism ??? Ori actionai sub impulsul fricii…de a fi lasat pe dinafara de tovarasii tai rosii care orchestrau lovitura de stat ???

  Răspunde
 • D-le @Shitjenitin
  -La prima intrebare ti-am raspuns putzin mai inainte la un alt articol. Ia intreaba-i de prosperitatea asta capitalista si pe aia care dorm prin Central Park sau pe sub podurile Senei. Sunt destui care simt ,,prosperitatea” capitalista pe pielea lor.
  -Ptr a doua pot sa-ti spun ca la Prostitutia din ’89 au aderat figuri mult mai marcante decat umila mea persoana, dar tu esti incapabil sa intelegi ca regimul ceausist si tampeniile PCR erau respinse de 99% din romani, inclusiv de catre Valentin Ceausescu.
  Nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta sclipitoare, ca daca inainte de ’89 erai sef de intreprindere era obligatoriu sa fii si sluga politica acerebrata, inghitind pe nemestecate toti rahatii pe care ti-i bagau partidul pe gat. Adica la fel cum ti-i baga tie acum Iohannis, Mandolina si clica lor de slugi, iar tu ii inghiti fara sa gandesti. Cand am vrut sa dau carnetul am facut-o ptr motivul ca tot incercau sa ma dirijeze si sa ma incalece aia de la partid, nu din motive profesionale. N-au vrut sa-mi ia carnetul ptr ca ar fi fost obligati sa ma destituie, dar erau constienti ca eram bun ca sef. Mai mult, dupa vreo 5 ani de cand plecasem PRIN DEMISIE de acolo, exact cei care imi dadusera votul de blam insistau sa vin inapoi, la fel cum cereau si muncitorii despre care spunea un bou pe forum ca au vrut sa ma bata. Cred ca stii cine-i boul.
  Esti lipsit total de logica si versi numai tampenii. Eu nu sunt asa cum iti inchipui tu, cu mintea aia a ta tulburata de ura si de neputintza de a judeca in limitele unui om normal la cap…….[Leo]

  Răspunde
 • Tot ce înseamnă electric la mâna a doua din zona umedă a Olandei este țeapă. Contactele electrice se oxidează mult mai repede din cauza sărurilor prezente în atmosferă. Nu ne-au spus și din ce zone ale Olandei au circulat autobuzele. Dacă au circulat în zona continentală atunci sunt OK.

  Răspunde
 • Nu d-le, olandezii ni le-au vandut ca sunt prea bune si ca ne iubesc foarte mult! sau poate ca le-au facut vira de prosti ce sunt.
  Daca n-or fi fiind deja uzate, sa vedeti uzura in Buzau la sistemul de directie de la atata hatzaiala a volanului stanga-dreapta (casete de directie, pivoti, etc), porniri si opriri din statie in statie ( contacte, relee, discuri si placute frana, etc).
  Stati sa treaca vreo doi ani si doua ierni…….[Leo]

  Răspunde
 • Pentru A. Soljenitin
  Uite un exemplu de țară: Libia.
  Îl mai ţineţi minte pe Gaddafi? Dacă sunteţi dintre cei mai tineri, probabil îl cunoaşteţi sub apelativul de „terorist”, „tiran”, „dictator” ș.a.m.d. A fost preşedintele Libiei, apărut într-o perioadă tulbure. A fost omul care a reuşit ceea ce era considerat imposibilul într-o ţară africană şi musulmană. Oricare dintre teoreticienii fini de prin birourile capitonate nu riscă să asocieze religia musulmană cu Africa deoarece se tem să nu cumva să le explodeze ceva prin birou. Aveţi idee cum arăta Libia lui Gaddafi?
  În primul rând femeile aveau toată libertatea posibilă. Nu trebuiau să poarte nici văl, nici burka, nu trebuiau să se acopere sau să se descopere. Totul era la libera alegere a femeii. Apoi, în ceea ce priveşte învăţământul şi sănătatea, absolut totul era gratuit. Fără „fonduri ale clasei”, fără „cadouri pentru profesori sau doctori”, fără alte subterfugii. Totul era gratuit şi perfect funcţional. Mă rog, mai erau accidente, dar e normal la nivel de ţară. Oricum, cert e că atât profesorii, cât şi medicii erau mândri de meseriile lor, fiind respectaţi atât de comunitate, cât şi de statul care gestiona ambele sisteme. Tinerii căsătoriţi primeau din partea statului echivalentul a 50.000 $ pentru a-şi cumpăra o casă. De altfel, Libia a fost singura ţară din lume care a introdus dreptul de a avea o locuinţă între drepturile fundamentale ale cetăţenilor săi. Evident, în Libia nu existau boschetari. Întrucât era un producător de petrol, pentru cetăţenii săi preţul carburantului era blocat la 0.14$/litru. Fără variaţii determinate de preţul mondial al petrolului sau alte artificii. Întrucât petrolul se extrăgea de pe teritoriul libian, preţul său era blocat.
  Mâncarea nu lipsea de pe masa niciunui libian. Probabil existau şi excepţii, însă, conform FAO, rata subnutriţiei era sub 5% în Libia. În ceea ce priveşte nivelul de viaţă, din punctul de vedere al Human Development Index (care oricum era manipulat de „băieţii buni”) ţara era deasupra a două treimi dintre naţiunile lumii. Ca să mai facem o paralelă, voi specifica încă un element: Libia nu avea datorii externe. Mai mult, Gaddafi făcuse un Fond Naţional de Rezervă care, la căderea sa, avea active de nu mai puţin de 150 mld. $. Şi, ca să înţelegeţi cât de rău era „tiranul”, acesta privatizase întreaga rezervă de petrol a Libiei. Dar nu către vreun investitor străin suspect, cum a fost cazul nostru, ci către cetăţenii ţării. Iniţial aceştia urmau să primească o sumă de 21.000 $ fiecare, urmând ca, treptat, să-şi ia fiecare „dividendul” din exploatarea petrolului. O să mai amintesc încă un element: Gaddafi reuşise să facă cel mai mare proiect de irigaţii din istorie, GMR (Great Man-Made River) care a asigurat alimentarea cu apă a întregii ţări.
  Pentru toate acestea, pentru că ştia câte ceva mai mult despre şpăgile învârtite de „partenerii europeni” şi pentru că, suplimentar, începuse să facă planurile pentru emiterea unei monede trans-africane acoperite integral în aur, Libia a fost atacată de NATO (în frunte cu Franţa, al cărei preşedinte de-atunci luase şpagă de la Gaddafi) şi redusă la tăcere. Însă adevăratul criminal a fost propriul său popor. Nu doar că l-au omorât ca pe un câine, dar i-au mai şi expus cadavrul timp de o săptămână într-un mall, probabil cel mai grotesc spectacol oferit de lumea de azi.
  Poate vă întrebaţi cum e acum în Libia, că doar a dat democraţia peste ei. În primul rând, ţara e absolut devastată, se dau lupte ziua-n amiaza mare între diversele facţiuni tribale, iar foametea a devenit o realitate. Fondul de rezervă al lui Gaddafi e sub un control incert şi, încet şi sigur, e golit de profesioniştii din domeniu. Petrolul libian a ajuns sub controlul marilor câini internaţionali: francezi, englezi şi, desigur, americani. Preţul combustibilului a explodat, iar sistemul de sănătate – cel care mai există – e privat. N-ai bani, suferi! Despre învăţământ nu mai amintesc. Se face pe unde-apuci, dacă-ţi mai arde, întrucât prima luptă care se dă e cea cu foametea.
  Probabil şi libienii se întreabă acum cu disperare cum de au fost toate acestea posibile? Uite-aşa, luând de bun tot ce vine de la criminalii profesionişti. Naivitatea – ca să nu-i spun prostia – se plăteşte greu. Dacă faceţi paralele între noi şi ei, sunteţi tentaţi să staţi liniştiţi pe moment. La noi abia acum se creionează întreg genocidul asupra ţării. Ne îndatorăm fără nicio justificare, cumpărăm arme nefuncţionale şi depăşite tehnic plătind ca la curve, cu banii înainte, vedem toate aceste abuzuri, dar luăm poziţia ghiocelului. Tocmai ce s-a statutat că singurul serviciu medical pe care-l veţi primi gratuit este cel de urgenţă. Adică acolo unde-ţi fac un calmant şi-ţi dau o trimitere. Pentru restul va trebui să plătiţi. Petrolul nu vă mai aparţine, gazele din Marea Neagră au fost date pe gratis. V-a mai rămas şi vouă ceva: lista infinită de taxe pe care trebuie să le plătiţi statului sau monopoliştilor cărora statul le-a dat liber la jaf (societăţi de asigurări, bănci, tutun, etc.). În timpul ăsta ardelenilor li se suflă dulce în urechi „gând de autonomie”. De ce? Ca să stârnească haosul, să declanşeze nebunia. Deoarece din nebunia popoarelor profită ei.

  Răspunde
 • @Anonimule, am impresia ca ma confunzi la fel cum un alt inteligent de pe forum ca si tine il confunda pe un postac obisnuit cu insusi d-l Tereaca in rol de postac.
  @Pixelu
  Dupa cum am mai citit si in Irak a fost o situatie asemanatoare. Pe timpul lui Saddam aveau nu stiu ce ratzii gratuite si stabile, aveau diverse beneficii si gratuitati care odata cu instaurarea ,,democratiei” occidentale le-au fost taiate. Acum irakienii o duc mai rau decat pe vremea lui Saddam.
  Romania actuala a ajuns o colonie fara industrie proprie, jefuita de straini.
  Prin vanzarea pamantului catre straini (42% dupa unii, 10% dupa altii, din suprafata arabila) riscam sa nu mai avem nici agricultura romaneasca. Aceasta dupa ce ca nu mai avem aproape nicio intreprindere industriala romaneasca. Ce n-a fost distrus, a incaput pe mana strainilor…….[Leo]

  Răspunde
 • Pentru stiinta lui tov Leo, cu deosebit respect, un salut tovarasesc dar…in Irak au fost privilegiati minoritarii suniti si, in special, membrii tribului Abu Nasir, tribul din care facea parte Saddam (regiunea Tikrit). Majoritarii siiti (centru si sudul Irakului) si o alta minoritate din nordul Irakului, kurzii, au fost discriminati masiv, bombardati cu arme chimice si supusi unui intens proces de infometare cumulat cu interzicerea accesului la mijloacele de acoperire a nevoilor esentiale (sanatate, educatie, loc de munca…etc). Ceva similar cu ce au facut tovarasii tai rosii in Ucraina interbelica.

  Pentru Pixelu Albastru:

  Cu respect, aveti dreptate dar numai pana la un punct. Libia nu a fost niciodata o tara comunista. Regim totalitar, da, cu economie si un sistem de protectie sociala de succes bazate pe masivele resurse petroliere, da, dar…nu o tara comunista. Eu il tot rog pe tov Leo sa ne indice o singura tara unde un regim comunist a avut succes.
  Aveti oarecum dreptate si in ceea ce priveste Transilvania. Aici agentii de influenta putinisti, gen tov Leo, desfasoara de mai multi ani un razboi atipic denumit mai nou „hibrid”, incercand sa aplice aceeasi strategie sovietica de dezbinare prin crearea de enclave, unde minoritatile sa fie mai intai abuzate de majoritati si, ulterior, cu regret, determinate sa intre sub protectoratul marelui urs de la rasarit, sub forma unor teritorii autonome (vezi Transnistria, Abkhazia si Osetia de sud in Georgia, si mai nou, Donetk si Lugansk in Dombasul ucrainian). Spre dezamagirea unui anume tov Leo aceste incercari ostile in Transilvania au fost (si vor fi) anihilate din fasa de serviciile romanesti de informatii sprijinite de aliatii din NATO. Majoritatea masiva a romanilor privesc cu incredere spre vest, nu spre est, cu toata supararea unor nostalgici parveniti precum tov Leo.
  Si…din nou cu respect dar…sa nu confudam ardelenii cu anumiti radicali din UDMR.
  Solutia este simpla: daca tot mai multi compatrioti, inclusiv „Username”, ar merge la urne , atunci UDMR nu ar mai atinge pragul de intrare in parlament. Si astfel am scapa de aceasta plaga a revizionismului maghiar.
  In concluzie, HAIDETI LA VOT !!!

  Răspunde
 • Asadar d-le @Vaxjenitin, dupa neuronul tau cel inteligent, cei din Irak o duc mai bine acum decat pe vremea lui Saddam pt ca mananca democratie americana pe paine. De-aia fug pe capete irakienii unde vad cu ochii.
  Despre tari in care regimul comunist a avut succes ti-am mai scris, dar probabil ca ai probleme cu retina.
  O tara insa in care regimul ,,comunist” s-a dovedit un total fiasco, este fara indoiala R. P. Chineza. Astia o duc atat de prost si sunt atat de prapaditi incat in cativa ani o sa-i intreaca pe americani la toate.
  Tot de prapaditi ce sunt, au acele autostrazi cu cate 12 benzi de circulatie pe sens, pline de masini pe fiecare banda.
  Si tot din cauza nivelului de trai scazut, cand te duci la Otopeni-Arrivals este imposibil sa nu vezi la doua ore cate un avion sosit, plin cu chinezi in vizita.
  In rest delirezi cum faci permanent si torni aceleasi imbecilitati demne de mintea ta…….[Leo]

  Răspunde
 • Toarshu Leo, cand ne spui ca Saddam Husein a fost un fel de inger pentru populatia Irakului sau cum ???!!!!
  Dle Tereaca, te rugam sa nu-i mai permiti sa ne laude pe unul din cei mai mari criminali din istoria contemporana ! Serios ! Ajunge !

  Iar in China, mare intelept Leo, s-au ridicat aia pentru ca au lasat principiile pur capitaliste sa guverneze economia tarii. Mai citeste, tov. Leo, mai citeste….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.