Buzoienii sunt invitați să vadă clădirea + Primul eveniment

Buzoienii pot păși astăzi, din nou, în clădirea de pe Bd. N. Bălcescu.

De fapt, cea mai frumoasă clădire de pe artera ce servește și ca loc de promenadă în oraș.

Mai mult, buzoienii vor păși de acum aici cu plăcere, nu cu îngrijorare – înainte imobilul a fost spital.

Azi, joi, la ora 12.00, porțile noului complex cultural se vor deschide pentru „Târgul de Carte Gaudeamus Radio România”.

Primul oaspete a fost ieri șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu, venit să să asigure că totul e în ordine

Evenimentul face parte dintr-un proiect de anvergură naţională, derulat de postul public de radio, cu scopul de a promova cultura scrisă şi educaţia prin evenimente de tip expoziţional, organizate în cele mai importante oraşe din ţară.

Radio România Actualități: „La cel mai citit târg de carte din România de la cel mai ascultat post de radio românesc sunt prezente de astăzi și până duminică 25 de edituri. Accesul publicului la târgul de carte din inima Buzăului va fi liber și se poate face între 20 și 22 octombrie de la ora 10 și până la ora 19, iar pe 23 octombrie, în ultima zi a Gaudeamus Radio România la Buzău, de la ora 10 la ora 18.”

Intrarea în Centrul Muzeal I.C. Brătianu se poate face prin Bulevardul Nicolae Bălcescu, dar și pe strada Soroca.

Deschiderea oficială (astăzi, la ora 12.00) se face în prezența directorului Radio România Actualităţi, Dan Preda, a președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, dar și a altor oficialități buzoiene.

Până acum, proiectul a inclus 130 de ediţii ale Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, peste 14.000 de evenimente editoriale, cu mai mult de 3 milioane de vizitatori şi nenumărate proiecte.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.