Buzoienii sunt invitați vineri dimineață. Luați și copiii

Invitație lansată azi buzoienilor de a participa vineri dimineață la ceremonia de inaugurare a „Monumentului Aviatorilor” din intersecția de la Carrefour.

Imagini de acum din „Piața de la avion”

Vor fi defilări ale militarilor din unitățile de la Buzău și Boboc, survol cu elicoptere și avioane de la Boboc (IAK 52 și IAR 99 Șoim), dar și parașutări pe câmpul situat vizavi de cartierul Orizont.

„Vă invităm să să participați la Ceremonia militară și religioasă prilejuită de dezvelirea  monumentului Forțelor Aeriene Române, defilare, parașutări și treceri de aeronave cu ocazia „Zilei Forțelor Aeriene Române”,  ce se va desfășura în data de 19 iulie 2019, ora 10.00, în rondul din zona Carrefour” – comunicat primăria Buzău

La ceremonie sunt așteptați să participe șeful Camerei Deputaților, buzoianul Marcel Ciolacu, mkinistrul Apărăii – Gabriel Leș, generalul Nicolae Ciucă – Șeful Marelui Stat Major și general Viorel Pană – șeful Marelui Stat Major al Forțelor Aeriene

Până vineri dimineață muncitorii de la Urbis trag tare pentru a reamenaja rondul cu gazon și flori, pentru a realiza iluminatul nocturn al avionului, dar și pentru a realiza două inscripții care să poată fi văzute dinspre Bd. Unirii și Mărăcineni cu mesajul „Buzău, oraș al aviației și parașutismului militar românesc”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Buzoienii sunt invitați vineri dimineață. Luați și copiii

 • Hai ma ,devenim ridicoli!Nici macar nu e avion românesc,am mai spus-o!Campanie ,campanie ,dar nici chiar asa!Les si Ciuca sa aiba grija de pensiile militarilor ,nu de ,,inaugurari ” de avioane!

 • Cum???Toma nu vine???
  Băi Tereaca nu esti serios deloc!
  Deci vin atatia oameni platiti din munca noastra a fraierilor cotizanti si nu vine Primarul???
  Nu pot sa cred!
  Pt el as fi venit si eu cu ai mei copii si nepoti dar asa nu…nu mai vin!

 • Un avion mic si frumos, fain e si designul, dar mai ales culorile in care e vopsit.
  Ce DEZGUSTA e urattenia de bloc din imediata vecinatate a sa!… Asa ca, domnule Toma, rezolva odata mizeria aia de bloc!
  In rest, sanatate multa si asteptam sa te vedem vineri, la avenimentul anuntat.

 • Ca să fim corecți, generalul Nicolae CIUCĂ este Șeful Statului Major al Apărării iar generalul maior Viorel PANĂ este Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene.(Domnule Tereacă, n-ai un prieten militar să te ajute puțin cu denumirile structurilor militare?)

 • De 2 saptamani e blocata o jumatate de giratoriu, singura iesire din oras spre nord ( au fost cozi ce rivalizau cu anuul de trista amintire pod maracineni ), azi doar ce au blocat total, maine din nou blocaj total, pentru o sindrofie a politicienilor. Nu asfaltam, nu facem parcari, nu facem scoli, nu facem spitale, facem avioane si parasute sa o puna ei de o operatiune de imagine. Circ si paine, asa cum ne-am obisnuit.

 • O slujba,un popa.ceva…macar
  Guta sau Minune…ar trebui sa fie invitati!

 • Bai Primaru’, chiar esti ridicol sa invoci ne-asfaltari in comentul tau, se vede ca esti de la Politia Locala si iti tremura partea dorsala. O sa ajunga si la voi, putintica rabdare…. :)))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.