Buzoienii sunt rugați să arunce cu jucării pe parchet. Iată când e meciul de handbal

Acțiune frumoasă a echipei de handbal băieți din Buzău.

Sub sloganul „Fă o bucurie, aruncă o jucărie”, buzoienii sunt îndemnați să-i ajute pe copiii din centrele de plasament din Buzău.

Se va întâmpla miercuri, de la ora 18.00, când la Sala Sporturilor e programat meciul dintre HC Buzău și Minaur Baia Mare din prima ligă de handbal masculin.

„E un gest frumos  pe care fiecare dintre noi îl poate face pentru a-i ajuta pe copiii mai puțin favorizați de soartă. Într-o pauză a meciului, probabil într-un time-out, spectatorii vor fi rugați să arunce cu o jucărie pe parchet. Toate jucăriile vor ajunge în sacul lui Moș Crăciun și vor fi dăruite copiilor din centrele de plasament din Buzău înainte de  Crăciun”, a anunțatv Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău, instituție care finanțează echipa de handbal băieți.

Buzoienii care vor fi convinși de această acțiune caritabilă vor avea și prilejul de a urmări un frumos spectacol sportiv.

Meciul e ultimul – oficial – din acest an de la Buzău. Cu handbalul buzoienii se vor reîntâlni duminică 13 ianuarie, atunci când SCM Gloria Buzău va întâlni la Sala Sporturilor pe CSM Galați.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Fotografia nu e blurată, așa se vede CLICK AICI    

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.