Buzoienii vor câștiga o jumătate de oră! În iunie e gata!

Veste bună pentru buzoienii care vor merge anul ăsta la mare.

În iunie se va inaugura podul peste calea ferată de la Drajna (și drumul special construit).

Asta înseamnă o economie de timp de o jumătate de oră (și chiar mai mult când bariera era coborâtă).

Stadiul avansat al lucrărilor poate fi vizionat mai jos (mulțumim pt. filmarea cu drona Raducu P Drum):

Podul și drumul de legătură sunt realizate de Arcada Galați, firmă care primește un 10 pentru profesionalism.

Din acest an nu doar drumul spre mare se va scurta (ca timp), ci și cel spre Deltă.

Cel târziu în septembrie se vor inaugura podul de la Brăila (adio timp și bani la trecerea cu bacul!) și drumurile de legătură (centură Brăila – pod – Smârdan – Măcin/Jijia probabil anul viitor).

Tot Raducu P Drum a făcut o filmare superbă cu drona de la Brăila până aproape de Măcin:

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Buzoienii vor câștiga o jumătate de oră! În iunie e gata!

 • Mai usor cu pianul pe scari! Podul de la Braila va fi cu taxa, nu ca asta ar fi musai un lucru rau, dar pentru a da toate informatiile corecte v-ati putea documenta un pic!

  Răspunde
 • V-aș ruga să transmiteți felicitările mele operatorului de dronă-video pentru ochiul ager și mâna sigură demonstrate în splendida filmare ! M-a impresionat precizia cu care a mânuit drona exact între stâlpii frumosului pod de peste Dunăre – pod care arată că atunci când ne asociem cu oameni serioși precum japonezii , când și noi românii punem la bătaie interesul național și profesionalismul – ies asemenea bijuterii constructive ! Ii mai așteptăm – cum altfel ? – și pe frații noștri de gintă latină să-și isprăvească partea lor din lucrare…

  Răspunde
 • Asta cu „vor câștiga o jumătate de oră” este o propagandă electorală ieftină de 2 lei, domnule jurnalist independent Tereacă! Trenul nu trece permanent prin zonă, deci barierele rămân ridicate în cea mai mare parte a timpului! Iar atunci când se întâmplă acest lucru, în nici un caz nu durează o jumătate de oră! Și dacă tot vrei să fii interesant, mergi cu mașina până la Slobozia și spune câte gropi, denivelări, etc. sunt pe D.N., în special pe partea din județul Buzău și după ce intri în Ialomița, până pe la Grivița!!

  Răspunde
  • Eu am stat anul trecut 20 de minute la dus, fără barieră, și o oră la întoarcere, cu barieră.

   Răspunde
   • Ești tu mai „norocos”, Tereacă!
    Drumul de la Buzău până la Slobozia este jalnic în cea mai mare parte, mai ales cea buzoiană. Avem drumuri județene praf, dar tov. Neagu dă bani moldovenilor de peste Prut.

    Răspunde
  • Doar nu vrei sa scrie de rau….ce naiba…se supara Neagu…. drumul este perfect, cu 4 benzi etc

   Răspunde
 • La dus, ai stat probabil din cauza traficului aglomerat, care este același, cu sau fără pod!! Aici ține de infrastructură ( autostradă sau cel puțin DN cu două benzi pe sens )!! Iar la întors, tot traficul cred că a fost principalul ” vinovat” ! Este și acel pod ceva, mai bun decât „nimic”, dar, o realizare ce ar fi putut fi remarcată, era nu podul, ci DN lărgit la 2 benzi pe sens unde este posibil, și obligatoriu între Slobozia și autostradă! Remarca ta cu podul este, așa cum am spus, ” campanie electorală de 2 lei ” !!

  Răspunde
  • 1) Campanie electorală pentru cine ? Pentru Arcada Galați, CNAIR, CFR, nu înțeleg ? Podul și drumul nou făcut vor avea din câte am înțeles chiar două benzi pe sens. Deci, în zonă nu va mai fi blocaj deloc.
   2) Acolo se stătea 20 de minute în perioadele cu trafic ridicat și dacă bariera era sus. SE trecea încet peste calea ferată, plus că prin intersecția în X mai treceau și ceilalți.

   Răspunde
   • Are si Dl. Tereaca bubele lui… Orice numa impartial nu putem spune ca e față de dl. Toma, dar legat se subiectul cu podul de la Drajna.. Mr. Vasile iti zic ca nu e campanie de 2 lei, circul frecvent in zona aia… Si ti pot spune ca se aglomereaza f tare…

    Răspunde
 • Off, te faci că nu înțelegi, deși ești băiat deștept! Campanie electorală pentru Grindeanu-PSD de la transporturi, prietenul lui Ciolacu, care îl vorbește numai la superlativ! Este posibil să îl vedem și la inaugurare ? Iar 2 benzi pe sens vor fi probabil doar pe pod și în proximitatea lui! Nu se mai blochează acolo, dar se va bloca la 200 metri către Slobozia sau autostradă, ori la podul peste Ialomița! Eu vorbesc de 2 benzi pe sens pe o distanță mult mai mare, nu de 200 de metri !!Auraș Tereacă, „fii profesionist, ce dracu!!”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.