Buzoienilor din cartier li s-a lăsat culoar de trecere

Numeroși au fost buzoienii care au reclamat (la primărie) blocarea căii de acces dinspre Zidul Episcopiei către Micro III (vezi foto mai jos).

Fotografie realizată de buzoienii.ro cu o lună în urmă

Veste bună, azi

Muncitorii de la clădirea apărută între stația de autobuz și Zidul Episcopiei au îndepărtat gardul astfel că pe alee se poate trece din nou.

Chiar dacă unii susțin că aleea nu ar avea niciun rost, că nu trece nimeni pe acolo (supoziție aplicată și pentru pasajul de la catedrala Sf. Sava) realitatea e alta. În cinci minute cât a stat reporterul acolo – pe alee au trecut cincisprezece persoane.

Problemă

O problemă pentru cetățenii care folosesc aleea o constituie rahații care apar pe timpul nopții. „Noi facem în fiecare dimineață slalom printre ei”, au remarcat muncitorii de la construcția apărută. „Nu știm de ce oamenii preferă această alee, probabil din obișnuință, când ar putea s-o ia prin față, pe trotuarul d epe Bd. Unirii”, au continuat aceștia.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Buzoienilor din cartier li s-a lăsat culoar de trecere

  • Pai vezi mai mai Nea Tereaca , deschiderea accesului pe acea alee care face parte din PRIVAT , da nastere la RAHATI 🙂 CONCLUZIA ??? era bine sa nu mai fie !!!

    Răspunde
  • E adevărat că „era mai bine să nu mai fie”. Fiind clădirea așa alungită, da – o să fie wc public, pe toată lungimea acestei alei „lăsate libere”…. Și ziua, nu numai noaptea!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.