C-tin Ionescu: „Altele sunt prioritățile Buzăului”. Toma: „Buzoienii se vor bucura”

500 de mii de euro va plăti Primăria Buzău pentru achiziția și montarea a cinci fântâni arteziene. Două în Parcul Crâng și trei în Parcul Tineretului.  

Inițiativa primarului, votată azi în Consiliul Local, e criticată de C-tin Ionescu, consilier Pro România și candidat la Primăria Buzău:

„Ăsta e un proiect de hotărâre ce nu ar fi trebuit să treacă de votul Consiliului local. Nu poți plăti acum, din bugetul local, 500 de mii de euro pe fântâni arteziene. Cheltuirea acestei sume importante nu reprezintă o prioritate, atâta timp cât: 

– Nu a fost rezolvată problema parcărilor și a construcțiilor de parcări;
– Nu au fost realizate lucrări de sistematizare a intersecțiilor prin amenajarea sensurilor giratorii, ce funcționează în continuare cu butelii de plastic;

– Nu s-au achiziționat autobuze noi și ecologice, ca în celelalte orașe;
– Nu au fost bani pentru asfaltarea trotuarelor, realizarea de piste pentru  biciclete și investiții în traficul rutier ,etc…..

Ionescu: „Blat PSD – PNL în Consiliul Local”

„Consider o lipsă de responsabilitate a celor care au votat și în special a înțelegerii pe care PNL Buzău o are cu PSD. Este gestul pe care l-au făcut astăzi consilierii PNL, pentru a întoarce un serviciu făcut de Primăria Buzău către PNL, prin scutirea de la plata datoriilor către stat, de 2 miliarde RON. Politica trebuie făcută pentru oameni, nu pentru partide!”, a punctat C-tin Ionescu, Pro România Buzău.

De partea cealalată, primarul Toma consideră că achiziția va plăcea buzoienilor.

„Parcurile sunt pline, îndeosebi în weekend. Plimbarea prin parc reprezintă una din plăcerile buzoienilor. Cele cinci arteziene vor înfrumuseța cele două parcuri, vor reduce căldura din timpul verii și vor oxigena și apa din lac. Nu vor mai crește atâtea alge ca acum. Consider investiția utilă, o să vedeți că artezienele vor plăcea buzoienilor”, a răspuns primarul Toma.

loading...

8 comentarii la „C-tin Ionescu: „Altele sunt prioritățile Buzăului”. Toma: „Buzoienii se vor bucura”

 • Tichie de mărgăritar!

 • O tampenie !!!!!
  Pe de o parte ni se spune ca in zona X sau Y nu se poate asfalta ca nu prea sunt bani momentan, ca e criza, bla-bla-bla si .. pe de alta parte cheltuim juma’ de milion euro din bani publici pe fantani arteziene in plina pandemie ??????!!!!!!
  INCREDIBIL…., si v-o spune un sustinator al dvs !!!!

 • Exact ce ne lipsea!!!
  In cartierele Dorobanți și Broșteni încă exista străzi, trotuare și parcări care nu au fost reabilitate pe motiv ca nu sunt bani, dar, în schimb, primăria are 500.000 Euro pt fântâni arteziene.
  Prioritatea nr 1 este asfaltarea străzilor.
  Prioritatea nr 2 este combaterea poluării, a prafului din oraș.
  …..
  Proritatea nr 50 este montarea unor arteziene în parcuri.

 • Daca proiectul asta trece de vot in Consiliul local, este clar: spaga ascunsa ptr partide, inainte de alegeri.
  100%

 • VOTATI TOMA 🙂

 • @Radu: sunt străzi făcute praf peste tot în oraș si, mai grav, si bulevarde! La trecerea de pietoni dinspre Aurora Mall înspre Penny, este o gaura in asfalt de se vad barele de fier ale capacului de canalizare! Ce sa spun! Părere personala: intuiesc ca primarul așteaptă ultima sută de metri înainte de alegeri ca sa “ne fure ochii” cu marile proiecte, demarand atunci ceva proiecte… Tipic romanesc! Ghinion însă, eu voi fi printre cei 30%! Sincer, m-am săturat de promisiuni, de taxe în plus (In contextul un care nu mi-a adus nici macar un procent de plus valoare), de proiecte fantasmagorice care nu se vor realiza vreodata, doar vor lua ochii mulțimii de aplaudau si de scandaluri generate în jur! Si da, eu sunt unul dintre cei care ma chinuiesc sa imi plimb bebelusul cu carutul pe trotuar – cu mare greutate din cauza gropilor! Abia astept alegerile!

 • Domnule TEREACA NU MAI STERGE POSTARILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Domnul IONESCU ?????? MIMEAZA OPOZITIA !!!!!!!!!!!!!! CHICI CINE ESTE SECRETATRA DOAMNEI SAVULESCU DE LA COMPANIA DE APA ????????? CHIAR SOTIA DOMNULUI IONESCU ,,,,,,, PAI IN SITUATIA DATA ,CU IONESCU OPOZANT AL PRIMARULUI A DOUA ZI ZBURA DE ACOLO ,,,,,,,,,,,SI ATUNCI RAMANE O INTREBARE , CUM DE MAI ESTE ACOLO SECRETARA DOAMNEI SAVULESCU ?????????????????????? JUDECATI VOI .

 • Don Primarele e cam cu ață albă. Cam cate paturi ATI se achiziționau ,cam cat asfalt se turna cu acest bănet. Mai am și altă întrebare, fântânile vor funcționa și la toamna sau mai ales la IARNA

  ? Poate era mai bine sa completeze alea 1000 de bănci cu altele că alea s-au degradat. Trăiască Don Primarele și ai nostri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.