C-tin Ionescu, ziua și fapta bună

Ieri, consilierul local Pro România a donat măști de protecție.

Indemnizația de consilier local am folosit-o pentru a cumpăra măști de protecție. O parte am donat-o cadrelor medicale de la Spitalul CFR Buzău, iar o parte am distribuit-o buzoienilor pe strada. Stăm acasă!”.

Astăzi, C-tin Ionescu a făcut o nouă faptă bună într-o perioadă în care în spitale e o criză teribilă de sânge. De la aproximativ 30 de donatori pe zi numărul acestora s-a redus la câțiva.

„Ne facem bine, împreuna! Și o picătura de sânge contează! Stăm acasă!”, a postat consilierul local pe contul său de facebook.

„Momente grele, vă rugăm să ne ajutați”

„Stimaţi buzoieni, mai mult ca niciodată, avem nevoie de dumneavoastră! Stocurile noastre de sânge se apropie de epuizare. Vă aşteptăm să ne ajutaţi, aşa cum aţi făcut de fiecare dată şi, prin noi, să-i ajutaţi pe cei care au nevoie de sânge în spitale. Aşa cum aţi dovedit în anii trecuţi, că aţi fost mereu alături de noi, vă rugăm să nu ne uitaţi în aceste momente grele”, a declarat biologul Adriana Crăciun, șefa Centrului de Transfuzii Buzău.

Caravane blocate

Până la declanşarea crizei coronavirus, la Buzău, cea mai
mare parte din necesarul de sânge era obţinut în urma caravanelor
care se făceau în judeţ. Acum aceste caravane nu mai sunt posibile şi singurul sânge provine de la cei câțiva donatori care mai ajung la Centrul de Transfuzii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „C-tin Ionescu, ziua și fapta bună

 • … ziua și promovarea…
  Nea tilică ăsta să facă fapte bune pe ascuns, nu așa….

  Răspunde
 • Îs tare curios ce „faptă bună” o să mai facă Bebe. Își dă demisia de la Compania de Apă Buzău sau își donează vreun organ? Ori va împărți lumina și cozonaci pe stradă?

  Răspunde
 • Orice faptă bună trebuie apreciată indiferent de la cine vine. Macar de ar dona toti politicienii buzoienii sânge, măști, VENTILATOARE sau bani pentru spitale. La cât de bogati sunt politicienii buzoieni care s au perindat la putere, SJB ar rivaliza cu spitalul din Viena.

  Răspunde
 • Tereacă, te rog, încetează să mai promovezi acest populism deșănțat ! Ai început cu Ciolacu care în urmă cu o săptămână- două cumpără ( hai sictir) numai produse românești….și continui apoteotic cu acest Bebe…. Și eu donez constant sânge ( alături de mulți cunoscuți) , am grijă de o familie nevoiașă ( așa cum, cu siguranță, mulți alții o fac) dar nu te-am chemat niciodată, nici eu nici cunoscuții mei , să ne promovezi. Să fie oare pentru că noi nu intenționăm să candidăm la următoarele alegeri ?
  Oricum, în opinia mea, când umbli cu foto-reporterul după tine nu mai poți pretinde că faci donații ori acorzi orice alt ajutor in mod dezinteresat. Suntem sătui de aceste manifestări de populism ieftin. Cumperi numai alimente românești ( normal, dar le transporți la viloiul personal cu una din multele mașini, numai românești nu, deținute) și acasă te resfeți cu caviar Beluga și șampanie Monnet). Pescuiești cu Dragnea știucă românească evident, NUMAI, cu scule românești, dintr-o barcă românească…. Mergi la vânătoare cu Omar Haissan și ucizi mistreți mioritici, la fel, numai cu flinte și muniție românească….
  Și, de parcă nu ar fi fost de ajuns, acum, de câteva zile, ne tot intoxici cu acest Farfuridi Ionescu….
  Hai Tereacă, te rog, ia și tu o pauză….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.