C-tin Toma: „Sunt pe primul loc la acest capitol! Și voi rămâne la fel”

Pe lângă faptul că vine zilnic la serviciu la ora șase dimineața și lucrează minimum 12 ore pe zi, primarul C-tin Toma se laudă că este de departe pe locul 1 din țară la capitolul comunicare cu cetățenii orașului.

Acest lucru este dovedit și statistic pe site-ul domnuleprimar.ro, unde Toma este de multă vreme pe locul 1 ca număr de răspunsuri la solicitările diverse ale cetățenilor (vezi foto mai jos). 

„Citesc personal toate mesajele și, de asemenea, răspund personal tuturor. Sunt unii care mă critică pe nedrept, iar alții și mai rău, care mă insultă. Uneori mă mai enervez și eu, se întâmplă să răspund la rându-mi, tot agresiv. Dar, accept până la urmă și critica nedreaptă, mă motivează și mai mult. Însă, în general, mesajele sunt corecte și utile. Aflu lucruri noi, nici eu nu le știu pe toate, mă ajută să iau decizii mai rapid și mai pertinent. Chiar țin să le mulțumesc buzoienilor pentru acest lucru și promit că voi face și în continuare la fel. Voi citi și voi răspunde personal la toate solicitările”.

De asemenea, primarul Toma se laudă cu audiențele ținute.

„Am primit pe toată lumea în audiență. Am ținut de fiecare dată audiențele lunea, de la ora 15.00, cu excepția zilelor când am fost plecat cu diverse probleme din oraș. Dar, de fiecare dată, am reprogramat audiențele pentru zilele următoare, uneori chiar și în weekend, când am găsit și eu puțin timp liber”.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „C-tin Toma: „Sunt pe primul loc la acest capitol! Și voi rămâne la fel”

  • Mă bucur și mă felicit încontinuare ,pentru alegerea făcută de a fi primul gospodar al orașului am avut mână bună cum s-ar zice ,ăi vă doresc și mai departe aceeași putere de muncă și să fiți și mai departe alături de buzoieni ,pentru că sunt sigur că vă vor ajuta dacă vreodată veți avea nevoie de ei fiindcă faptele vorbesc întotdeauna iar dvoastră ați dovedit că vă țineți de cuvânt și chiar dacă mai avem de așteptat cu pistele de biciclete și câinii maidanezi mai așteptăm gândindu-mă că probabil aveți probleme mai stringente pe ordinele de zi și o să ne vină și nouă rândul într-un târziu L-a final vă doresc sănătate ,că restul le faceți pe dvoastră pe toate (ce ține de dvoastră )

  • Domnule primar,sper ca veti rezista si va veti pune in aplicare toate gandurile bune in privinta Buzaului…Deja se vad primele semne !!!
    P.S. Aveti multi sustinatori chiar daca nu sunt toti vocali ! MULTA BAFTA !!!

  • Gabi si Adrian mai este cumva vreun oras numit Buzau si nu stim si noi , siiiiii ,,, buzele nu va ustura deloc ??? cat o sa mai pupati in fund ??? desteptarea !!!! sau stati numai in casa ?

  • andru…alexandru FARA CREIER !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.