Ca la fotbal! PSD Buzău a prezentat azi 5 noi primari

De la 68, PSD Buzău a ajuns de azi la 73 de primari (din 87).

În conferința de presă de azi, PSD Buzău a prezentat, ca la fotbal, încă cinci primari care au trecut la social democrați.

E vorba de primărița de la Puiești (ex. Pro România) și de primarii de la Scorțoasa, Năeni, Zărnești și Colți (toți PMP).

Responsabili cu achizițiile, Romeo Lungu și Adrian Petre susțin că lista venirilor nu se oprește aici și că sunt în discuții inclusiv cu 2-3 primari nemulțumiți de la PNL.

Cei cinci noi primari prezentați azi, nu au deocamdată carnet de membru PSD. Ca să intre cu acte în PSD, ei ar trebui mai întâi să fie excluși de partidele pe listele cărora au candidat.

Motivul pentru care cei cinci primari au trecut la PSD e speranța lor că în acest fel comunitățile din care fac parte vor beneficia de finanțarea unor proiect locale. În curând se vor anunța alocările pe UAT-uri în cadrul PNRR

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Ca la fotbal! PSD Buzău a prezentat azi 5 noi primari

  • Ce să facă și ei, e foame mare! Cei 4 mușchetari sunt de la PMP și cum PMP nu mai este la cașcaval au fost nevoiți să sară în altă barcă. Deocamdată fără carnețel cu promisiunea că vor candida în 2024 pe listele pesedeului. Că tot nu mai contează doctrinili de când pesedeul și peneleul și-au înnodat cozile!

  • Prostitutio in integrum. Merita laudat asa ceva? Ce legatura are cu sportul (fotbal sau altceva)? Se presupune ca alesii au o doctrina, ca au primit niste voturi (si pentru ca reprezentau un partid si ca persoana fizica). Alegatorii au fost consultati de schimbarea de macaz? Desigur, nu.
    Dar, pe de alta parte, doar alesii locali (primari si consilieri) sunt legati de partid. Parlamentarii pot schimba echipa de cate ori vor in cei 4 ani de mandat, fara a-si periclita mandatul.

  • La cat arata de jalnic comunitatile rurale,mai conteaza de la ce partide sunt ‘primarii”?Doar sunt cu toti,doar „o apa si un pamant”: pungasi,hoti,naimiti,secaturi,prosti de dau in gropi,secaturi,interlopi penali,….. Dati un exemplu de PRIMAR ADEVARAT si ii ridicam statuie in carlinga avionului de la XXL.Si,vorbim de toti primarii,fara exceptie si indiferent de partid…….Ia zi,mai tereaca,gresesc?Combate-ma,daca ai argumente si esti capabil.Dar,fara pupincurisme de….partid.

  • Erau demult oricum la psd.

  • Sa mai taiati voi din ajutoarele sociale , caci ioc voturi….Am fost in RP Moldova si am intrat intr o localitate oarecare la intimplare sa vad si eu un sat…culmea stralucea de curatenie nu mi a venit da cred…nu fac reclama, iarba taiata in fata curtilor nici un fel de gunoi chiar ma m mirat…am intors masina la marginea satului la intrare in sat nu era nici un pic de gunoi…in statia de autobuz era cos cu gunoi linga, nimic..la noi colcaie gunoaiele, si cetatenii sint de vina dar si primarii nu fac nimic nimic…au buldoexcavatoare, au pe cei cu venitul minim garantat ,degeaba nimic..doar interese..nu am vazut o comuna in judetul acesta sa fie cit de cit curata..in schimb primariile tixite de angajati.pline..banii se duc pe fondul de salarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.