Ca la nebuni! Florina Stoian revine șefă la Inspectoratul Școlar!

Haos la Inspectoratul Școlar Județean.

Astăzi s-a detonat bomba că Florina Stoian va reveni peste câteva ore doar, ca șefă a învățământului buzoian.

Iar Geta Burducea, după doar 21 de zile de șefie, probabil că la această oră își strânge lucrurile de prin birou.

Ce s-a întâmplat azi ? Curtea de Apel Ploiești a dat verdictul în procesul în care Florina Stoian cerea suspendarea deciziei Ministerului Educației de înlocuire din funcție.

Iar judecătorul i-a dat dreptate Florinei Stoian, decizând suspendarea imediată a executării sentinței până la judecarea pe fond a procesului. Exact ca în cazul polițiștilor locali, menținuți pe post până la judecarea pe fond a procesului cu Primăria Buzău.

Florina Stoian probabil că va reveni mâine-poimâine pe post, iar Burducea va fi trimisă înapoi la catedră.

Dar asta nu e tot, iar ce urmează poate justifica titlul sever al articolului.

Ministerul Educației va face apel la decizia de azi, iar de va câștiga atunci Burducea și Stoian vor face din nou rocada.

Și tot așa pe viitor, când se va judeca in-extenso (fond + apel) decizia ministrului Pop de înlocuire a Florinei Stoian.

Se intră așadar într-o cavalcadă de decizii judecătorești care vor bulversa complet instituția de pe strada Alexandru Marghiloman.

Citește și articolul: Cel mai vechi automobil funcțional de la Buzău! Acest Trabant din Micro XIV are 50 de ani! Iată povestea lui și a proprietarului

Numai de asta nu mai avea nevoie învățământul buzoian, care scoate, la final, indivizi care în majoritate habar n-au pe ce lume trăiesc.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ca la nebuni! Florina Stoian revine șefă la Inspectoratul Școlar!

  • La vremuri noi ,tot noi .Pe la directori nu se umblă ,pentru că sunt câțiva de o altă calificare înafara profilului liceului pe care îl conduc ,și care iau cele mai aberante măsuri .Nu știu să deseneze un portativ o cheia Sol ,un diez sau bemol ,Habar nu au unde e do central ,și își angajează proprii acoliți ,pe care îi conduce terorizându-i psihic ,până când aceștia își cer singuri demisia ,asta în cazul în care directorului nu-i mai convine de fața lui sau nu au urechi muzicale ca ale lor ,care sunt ,scuzați , AFONI .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.