„Ca pe vremea lui Ceaușescu. Și nu ești sigur dacă prinzi!”

„Nu ne credeți, domnule Tereacă ? Da, suntem zece inși care nu am dormit azi-noapte. Stăm la coadă de aseară de la ora 22.00. Dacă pleci, te poți trezi că ești tăiat de pe listă!”

„Da, e ca pe vremea lui Ceaușescu. Poate mai rău. A obține cazierul a devenit la Buzău, în 2020, o adevărată aventură. Dacă nu vii cu noaptea în cap, nu obții documentul. La ora 04.00, dimineața, eram 50 pe listă. Cine vine mai târziu, pe la 07.00 – 08.00, vine degeaba”

„Am încercat și on-line, dar surpriză. Programul se blochează pe parcurs, în timp ce încarci documentele cerute. Așa că, vrei – nu vrei, trebuie să stai la coadă. Dar și dacă reușești să le încarci, tot trebuie să parcurgi coada, ca să iei documentul fizic. Nu se poate pune undeva de unde să-l downloadezi”

„Coadă afară, coadă și în curte. Distanțare socială ? O glumă!”

„Program de gravide”

„Au doar trei ore de program. Două dimineața, când se fac 50 de inși, și o oră după prânz, când se mai fac vreo 20. Restul, chiar dacă s-au trecut pe listă, ba și-au luat și bon de ordine, trebuie să încerce a doua zi. De-asta s-a ajuns la situația asta disperată, să fie oameni care să stea toată noaptea la coadă”.

Certificatul de cazier judiciar și cel de integritate comportamentală e necesar în vederea depunerii la dosarul de concurs, angajare, permis de conducere, licitații etc.

Reporterul buzoienii.ro a mai primit o reclamație similară de la un cetățean săptămâna trecută. „Mi-am luat concediu două zile ca să scot hârtia asta!”, ne-a spus atunci cetățeanul supărat.

Să sperăm că după apariția acestui articol cineva de prin poliție, prefectură, etc. se va sesiza și va căuta/reuși să îmbunătățească condițiile de obținere a documentului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

7 comentarii la „„Ca pe vremea lui Ceaușescu. Și nu ești sigur dacă prinzi!”

  • O MARE IDIOTENIE !

    Sa se suplimenteze programul , personalul , sa se rezolve cumva !

  • Când era d-na Preda (acum subprefect) șefă la Caziere nu se întâmplă așa ceva. Actuala șefa, Crucianu nu are nicio treabă cu coordonarea oamenilor de la Caziere.

  • Si mai vor pensii , specialee ……..puturosii

  • Votați în continuare PSD și nu vă mai plângeți că vă țin în Evul Mediu.

  • Nesimtire!

  • @anonim, nu sunt pensii speciale, ci pensii de serviciu, pe baza de contributivitate. În orice tara NATO, dar și în alte tari, militarii și polițiștii au pensii de serviciu.

  • Nu se poate obține cazierul online. Masura a fost valabilă doar pe perioada stării de urgență. Nu ai alta soluție decât să stai la rand cu noaptea în cap. Bataie de joc! Citiți și pe site-ul oficial și o să vedeți că scrie același lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.