Ca să nu cazi. Ce trebuie să faci. Câți buzoieni au ajuns la operație

E recomandarea zilei trimisă pe adresa redacției de un cititor dintr-o comună învecinată mun. Buzău.

„Strada pe care stau s-a transformat în veritabil patinoar. Soluția pentru a putea merge până la magazin fără riscul de a cădea e de a-mi pune o pereche de șosete peste ghete. A funcționat foarte bine și o recomand și altora. Deci, soluția, pentru aceste zile e de a avea în buzunar o pereche mai groasă de șosete”, ne-a scris cititorul nostru.

Cel puțin 75 de buzoieni din județ n-au procedat asemenea domnului de mai sus.

Au alunecat pe gheață, au căzut și s-au lovit destul de rău. Ulterior au ajuns la UPU, iar cinci dintre ei au fost operați.

„În data de joi, 24 ianuarie la cabinetul de Ortopedie din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al SJUBuzau, s-au prezentat 75 de persoane care au suferit traumatisme la nivelul membrelor superioare si inferioare, dupa ce au cazut pe gheață. Cinci persoane au rămas internate deoarece au suferit fracturi deschise și au necesitat interveție chirurgicală. Nu au lipsit nici fracturile de glezna” – Adriana Bunilă, Spitalul Jud. Buzău

Vom reveni la finalul zilei și cu datele de pe ziua de azi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  De atunci au rămas fără curent. Un localnic a filmat momentul CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.