Cadou de Moș Nicolae. După o lună, a fost găsită Relly! „Am plâns și eu și ea!”. Iată cum s-a întâmplat!

Mii de buzoieni au simpatizat în ultima lună cu Andi după ce acesta a pierdut-o pe Relly. cățelușa – rasă „maidanez” – pe care a adoptat-o.

„Andi a luat-o din milă, de pe stradă! A dus-o la dr. Budisteanu, a vaccinat-o, deparazitat-o, etc., după care a luat-o acasă. S-a legat sufletește de ea, iar acum plânge ca unul mic după ea. Ieri, în jurul orelor 15.00 – 16.00, a a scos-o afară și i-a dat drumul să se joace cu copiii. Și Relly este mare iubitoare de copii, vecinii o îndrăgeau. Era jucăria copiilor din zonă. Din păcate, cățelușa a dispărut și n-a mai fost de găsit nici aseară și nici azi. Andi nici nu s-a mai dus azi la școală, a căutat-o prin tot orașul, sperând că o găsește”, ne-a scris la redacție în urmă cu o lună un prieten de-al lui Andi.

În ajun de Moș Nicolae, Andi a fost sunat de Daniela Săndoiu, o mare iubitoare de animale din Buzău.

„Tocmai ieșeam de la școală. Mi-a spus că a găsit un cățel pe strada Bazalt, dar să nu-mi fac prea mari iluzii. Într-o altă zi mă sunase la fel, dar deziluzie, nu era Relly. De data asta, chiar ea a fost. Am izbucnit în lacrimi de bucurie. Cum m-a văzut a dat din coada și a sărit către mine. Avea și ea ochii umezi, cred că și ea plângea de bucurie. Acum sunt din nou fericit. Îi mulțumesc enorm doamnei Daniela Săndoiu și tuturor celor care s-au implicat în găsirea ei”, ne-a spus, azi, Andi.


„Asta înseamnă că ai fost cuminte Andi și Moș Nicolae a vrut să te răsplătească! Mă bucur enorm că a ajuns acasă, mă bucur că este iubită așa cum ar trebui sa fie toți cățeii si animaluțele, mă bucur enorm că un băiat așa tânăr ca tine poate să iși facă timp și pentru un suflet de cățel și ești un exemplu de urmat! Să ai grijă de ea! Să fiți sănătoși și Sărbatori cu bine oameni frumoși!”, i-a răspuns pe facebook Daniela Săndoiu.

Citește și articolul: Această fotografie superbă a fost făcută la Buzău! Iată ce s-a construit în acel sat! Click AICI!

După o lună petrecută în stradă Relly este foarte slăbită. Andi a dus-o azi la veterinar pentru deparazitare și pentru testul de parvo-viroză.

De asemenea și-a cumpărat de la magazin o lesă și o legătură de atenție pentru a nu o mai pierde în viitor.

Citește și articolul: Nouă sală de sport polivalentă în Buzău. Investiție privată. Iată cine o face și unde!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Cadou de Moș Nicolae. După o lună, a fost găsită Relly! „Am plâns și eu și ea!”. Iată cum s-a întâmplat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.