Cadouri pentru micii bărbații

Sunt probabil printre singurii buzoieni care azi, în ciuda vremii câinoase de afară, au făcut azi sport în echipă.

E vorba de 60 de copii din Buzău care îndrăgesc mai mult mingea ovală decât pe cea rotundă.

Micii bărbați s-au reunit la unul din terenurile cu balon din oraș și au jucat rugby în cadrul competiției denumite „Cupa Moș Crăciun”.

La final, învinși și învingători, au primit de la oficialii echipei de rugby din Buzău – Costică Merșoiu, Cristi Ceaușel și George Gerorgescu – câte o plasă cu dulciuri și câte un tricou al unei cunoscute firme producătoare de echipament pentru rugby.

Copiii sunt de la SCM Gloria Buzău (antrenor Marius Trifan), dar și de la școlile de Scurtești și Stăncești (comuna V. Pașii). Ar fi trebuit să vină și copiii din Glodeanu Siliștea și Sărat, dar s-a renunțat din cauza vremii potrivnice.

Referitor la echipa de seniori a SCM Gloria Buzău, cu o prestație foarte bună în prima parte a primei ligi (locul 5, cu trei victorii și patru înfrângeri) antrenorii Costică Merșoiu și Mugur Preda au anunțat că au renunțat la cinci jucători și că sunt în negocieri cu alții pentru întărirea echipei.

Vom reveni cu detalii într-un articol viitor.

Mai jos s-a inserat o galerie foto de la evenimentul de azi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „Prietenii mă ajută să trăiesc. Altfel, eram pa demult” CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.