Cadouri pentru micii rugbiști din Buzău. Opt echipe s-au înfruntat azi la Cupa Moș Crăciun

În jur de 80 de copii între 12 și 14 ani s-au strâns azi la sala de sport a Liceului Henri Coandă (fost CFR) la a treia etapă a campionatului județean de rugby tag, denumită și Cupa Moș Crăciun.

Au participat opt echipe de la școlile din Săgeata, Stăncești, Scurtești, Văcăreasca, Pitulicea, Gl. Siliștea, Gl. Sărat și de la SCM Gloria Buzău.

Îmbrăcați frumos cu echipament, centuri și tag-uri, copii au jucat cu ambiție, iar unii dintre ei au dovedit certe calități sportive.

Felicitări merită cei de la echipa de rugby din Buzău pentru idee și organizare, dar și profesorii de sport ale școlilor menționate pentru implicare.

Pe primul loc s-au clasat cei de la Glodeanu Siliștea, urmați de Glodeanu Sărat, Stăncești, Săgeata, Văcăreasca, Buzău, Scurtești și Pitulicea.

La final, președintele SCM Gloria Buzău, Vasile Niță, a înmânat diplome echipelor fruntașe și celor mai tehnici jucători de la fiecare formație.

Fiecare copil, dar și antrenorii, au primit câte o sacoșă cu dulciuri de la Moș Crăciun.

Mai jos a fost inserată o galerie foto de la eveniment.

Citește și articolul: Prea bine, prea devreme! Bogdan Dinu, KO reușit aseară la Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.