Cadouri pentru o grădiniță din Buzău și una din Rm. Sărat

Fiecare din cele două grădinițe (GPP 8 din Buzău și GPP 2 din Rm. Sărat) au primit câte o trambulină, două topogane, un balansoar, o căsuță și un set de picnic din partea Pro România Buzău.

Viorel Dobre și C-tin Ionescu – purtând căsuța și setul de picnic la intrarea în grădinița din Unirii Sud

  „Am cumpărat jucării adecvate grupei de vărstă căreia ne-am adresat. Le mulțumim pe această cale celor două directoare, doamnei Silvia Mocanu de la Grădinița nr.8 din Buzău și doamnei Geanina Lalu de la Grădinița nr.2 Rm. Sărat, care ne-au oferit posibilitatea acestui gest firesc. Un gest pe  care din păcate nu-l fac și alte forțe politice, cărora le-am lansat de mai multe ori această provocare, să ne ajutăm dezinteresat semenii. PNL și PSD probabil economisesc banii pentru Campania Electorală, în loc să aducă puțină bucurie în sufletele neprihănite ale unor copii care n-au drept de vot, ce-i drept, și a căror simplă mulțumire ar trebui să fie de ajuns” – comunicat Pro România Buzău

Acțiunea a fost inițiată de Felix Rache, președintele Pro România Buzău. La Rm. Sărat cadourile au fost duse de Costel Dimitriu și Antonel Mocanu

Deși Pro România e un partid mic și cu posibilități materiale reduse s-a implicat de la înființare în ajutorarea concretă a celor aflați în nevoie. Să nu uităm însă că viitorul îl reprezintă generațiile care acum încă nu știu să citească și să  scrie dar aduc bucurie în orice cămin prin simpla lor prezență.

Și, pentru că ieri a fost Ziua Copiilor, atragem atenția că liberalii nici măcar nu respectă legea. Chiar dacă majorarea alocațiilor a fost promulgată de președinte (și ieri ar fi trebuit să intre în vigoare), liberalii tac chitic și speră ca românii să uite. Le spunem că românii nu vor uita, iar acest lucru se va vedea în ziua alegerilor.

Pe 1 iunie, de ziua copilului, doar președintele Victor Ponta a vorbit despre alocații și necesitatea aplicării legii, în timp ce restul politicienilor s-a făcut că plouă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.