Cadre didactice de la Costești, instruire Erasmus + la Istanbul

            Scoala gimnaziala din Costesti, membră a consorțiului creat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău, a beneficiat de șase zile de cursuri în cadrul proiectului ERASMUS+, acțiunea cheie 1: „Mobilitatea persoanelor în scopul învățării”, număr de referință proiect 2022-1-RO01-KA121-SCH-0000558049.

Astfel, în perioada 23-28 octombrie, două cadre didactice de la Școala Gimnazială Costesti, judetul Buzău,  au participat la cursul ,,Quality EU Project Management  – Erasmus+”.

Instruirea s-a realizat în Turcia (Istanbul) pe parcursul celor șase zile.

La final cadrele didactice au dobândit competențe comunicaționale pentru o educație creativă și incluzivă, precum și competențe privind dezvoltarea capacității instituționale de management al proiectelor educaționale europene.

La finalul mobilitatii, celor doua cadre didactice li s-au acordat certificatele de absolvire , dar si Certificate de Mobilitate Europass.  

loading...

Un comentariu la „Cadre didactice de la Costești, instruire Erasmus + la Istanbul

  • Marea Britanie nu mai este eligibilă la finanțări de proiecte Erasmus dar Turcia, care nici ea nu face parte din UE, toacă la fonduri ieuropene! Ce ți-e și cu deontologia!
    Nu că școala turcească n-ar merita! Cadrele didactice din Turcia sunt Dumnezei pe pământ. Au rețele de hoteluri proprii și o sumedenie de beneficii. Profesia de dascăl chiar este respectată în Turcia!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.