Camerele spion. Iată diverse modele (ceas, cuier, detector fum, etc)

Supravegherea video din jurul casei este una dintre cele mai eficiente metode pentru a captura hoţii în cazul unei intrări prin efracţie. Este de presupus faptul că cineva care încearcă să pătrundă în casa ta, va căuta camerele de supraveghere din jur pentru a încerca sa le evite pe cât posibil.

În ceea ce priveşte camerele de interior, aici treburile stau diferit. Nu numai că aceste camere de interior sunt perfecte pentru a înregistra o intrare prin efracţie, dar sunt acolo şi pentru ca tu să verifici mersul treburilor în casă atunci când eşti departe.

Diferite tipuri de camere ascunse pentru casa ta

O cameră spion nu îşi va face treaba corect dacă este ascunsă într-un loc uşor de descoperit. De aceea au aparut tot felul de camere ascunse în tot soiul de echipamente și obiecte de folosință zilnică, care nu trezesc niciun fel de suspiciune din partea nimănui. Deci, înainte de a începe să ascunzi camerele prin casă, este bine să ştii tipurile de camere.

Camere pentru bone

Aceste camere vor deveni standard cât de curând. Ele sunt făcute special pentru a surprinde acţiunile unei bone în ceea ce priveşte copiii tăi, atunci când nu eşti acasă şi îi laşi cu ea. Aceste camere stochează datele pe un dispozitiv de stocare local pentru ca tu să ai mai târziu acces la ele şi să verifici dacă lucrurile decurg bine cât timp eşti plecat.

Ceasuri spion

Ceasurile spion devin o opțiune tot mai populară în ziua de azi. Cel mai bun lucru la aceste ceasuri este camuflajul: le poţi plasa oriunde şi nu va bănui nimeni nimic. În acest fel, poţi avea câte o cameră ascunsă în fiecare punct important al casei, totul fără ca nimeni să își dea seama. De obicei, acestea au o cameră wireless care este declanșată de mişcare și va trimite datele video prin reţeaua wireless.

Cameră ascunsă în detector de fum

Aceste camere sunt de obicei integrate într-un detector real de fum şi sunt, de obicei, centrate atât pe securitatea casei cât și pe supravegherea internă. Acestea au stocare locală pe versiunile cu carduri SD şi au versiuni wireless care se conectează direct la internet prin intermediul reţelei Wi-Fi pentru a putea fi accesate online.

Cameră ascunsă autonomă

Acest dispozitiv este o cameră standalone care nu vine deghizată, dar este suficient de mică şi subtilă cât să o poţi integra în alte aparate din casa ta. Poţi găsi aceste tipuri de camere cam la orice magazin de electronice. În general, acestea trebuie doar să fie foarte mici, wireless sau cu cabluri suficient de discrete pentru a le ascunde cu uşurinţă prin casă.

Cameră ascunsă în odorizant de cameră

Aceste camere sunt foarte utile și căutate deoarece sunt perfect camuflate într-un odorizant funcțional și nu trezește absolut nicio bănuială că ar putea fi altceva acolo.

Sunt camerele de supraveghere ascunse legale pentru a le folosi în casa ta?

Camerele ascunse sunt perfect legale fiind instalate pe proprietate personală, iar imaginile vor fi folosite strict în scopul protejării locuinței. În general, pentru a te descotorosi de grija asta, ţine minte faptul că funcţia audio nu este neapărat necesară. De aceea, camerele acestea devin tot mai populare în rândul părinţilor şi îngrijitorilor.

Microcameră ascunsă în cheile de la mașină

Caracteristici şi opţiuni

Există destul de multe caracteristici diferite de luat în considerare atunci când vrei o cameră ascunsă. Câteva exemple ar fi tipul de conexiune, spaţiul de stocare sau calitatea video. Pentru ca toate astea să funcţioneze, trebuie să te gândeşti la mediul în care se va afla camera. Dacă intenţionezi să înregistrezi într-o cameră întunecată, vei putea lua în considerare o cameră cu infraroșu şi viziune nocturnă. De asemenea, dacă vrei să stochezi clipurile direct pe cameră, vei dori una care va începe filmarea după ce detectează mişcare pentru a nu consuma bateria şi memoria cu evenimente nesemnificative.

În ziua de astăzi apar tot mai multe tipuri de echipamente spion si camere ascunse cu tot mai multe funcții și specificații care de care mai interesante și funcționalități care îți trezesc instant interesul, mai ales dacă ești într-o situație în care ai nevoie de un asemenea dispozitiv. Mai multe astfel de echipamente găsești pe siteul Spy Shop.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.