Campanie de promovare a consumului local de fructe și legume

Evenimentul „Dăruiește în culori” a fost inițiat de inimoasa Diana Rus, o tânără buzoiancă implicată în acțiuni civice și umanitare.

Campania la care s-au raliat jucătorii echipei buzoiene de rugby urmărește promovarea consumului local de fructe și legume!

Mai exact, ca buzoienii să mănânce sănătos, dar și să și sprijine în acest fel producătorii locali.

„🍏🌶Peste 130 de pungi au fost astăzi împărțite buzoienilor, datorită donațiilor primite de la producători și datorită voluntarilor!
Mulțumim, SCM Gloria Buzău RugbyCristina Artemiza CatoiuSere CochirleanaStatiunea de Cercetare Legumicola BuzauLivada cu fructeLivada Cerise și tuturor voluntarilor”, a scris Diana Rus pe facebook la finalul acțiunii.

Pungile cu fructele și legume, înainte de a fi împărțite în Piața centrală

Mâine, Diana Rus și ajutoarele sale (cei care au strâns anul trecut o parte din gunoaiele din Crâng), plus jucătorii de la echipa de rugby vor organiza un marș al curățeniei.

Să precizăm și că băieții echipei de rugby a SCM Hloria Buzău au câștigat sâmbătă partida cu Dinamo din Cupa României, scor 46-14.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Campanie de promovare a consumului local de fructe și legume

  • Asta este stire de 3 zile!:)) ai cam ramas in urma

  • Auras Tereaca cand ai sa promovezi oameni care muncesc si daruiesc din banii lor, nu pe cei care si-au facut o meserie din a cere la altii si a se incununa cu lauri ??? Daca duduia vrea sa faca acte de caritate sa faca din banii munciti de dansa, nu sa pozeze in diva pe banii altora….

  • Doamna/domnisoara care a comentat inaintea mea are perfecta dreptate. Am urmarit azi Marsul curateniei organizat de aceeasi persoana. Puteti sa vedeti si dumneavoastra in pozele postate chiar de aceasta “asociatie”. Total 75 persoane maxim, 11 organizatori (in veste ) 33-35 rugbysti…. Despre ce vorbim ??? Bani dati degeaba de RER si alte societati doar pentru orgoliul acestei persoane “implicată în acțiuni civice și umanitare”. Sa lasam actiunile acestea de doi bani organizate de “dudui” si sa ne concentram pe lucruri serioase, nu cum a zis doamna care a comentat inaintea mea, pe oameni care nu stiu decat sa ceara ca sa-si faca o imagine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.