Campioana scrisului frumos de la Buzău se retrage!

Veste tristă pentru mulți buzoieni iubitori de frumos.

Campioana scrisului frumos de la Buzău, doamna Roxana Constantinescu, a anunțat că se retrage, „pentru o vreme, în tăcere”, de pe facebook.

Mai multe alte doamne din Buzău, admiratoare ale scrisului Roxanei Constantinescu, au postat mesaje-răspuns de bun simț, variațiuni pe tema „o să ne lipsești!”.

Restul comentariilor pot fi citite AICI, loc unde buzoienii care au admirat scrisul frumos al doamnei Constantinescu pot posta alte comentarii-răspuns.

Îmi cer scuze. Evident, ați avut dreptate

Cu 5-6 ani în urmă, dna Constantinescu a opinat, cu eleganța care o caracterizează, că scoaterea trandafirilor de pe anumite scuaruri din Buzău nu-i cea mai bună idee, întrucât rozele sunt florile (frumoase) care se pretează cel mai bine climatului din Buzău și condițiilor (de oraș).

Reporterul, un ageamiu într-ale florilor, a zis atunci „că s-a cam plictisit de trandafirii prăfuiți din scuaruri și că ar vrea și altceva”.

Că doamna Constantinescu a avut dreptate au recunoscut-o inclusiv cei de la spații verzi din oraș, întrucât după câteva anotimpuri trandafirii au fost plantați la loc.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Campioana scrisului frumos de la Buzău se retrage!

  • …o fi scriind „frumos” dar ca avocat le minte și mai frumos de le rupe!….

  • Cred ca frumos le vorbea si „guru” Adi e la Brad (e o tehnica si asta cu dusul in derizoriu, pe modelul lui Basescu cu V Viorel Ponta), sau cum il cheama pe nefericitul care a luat la palme sistemul social (agroturismul a murit) iar acum il judeca inclusiv Gadea. Vedeti, Borcea, daca vorbeste frumos, nu-l ia nimeni la intrebari ca cine se crede de are o caldare de copii cu tot atatea muieri, doar nu Dzeu?!! Niciodata n-am inteles de ce manastirile exista iar cei de acolo sunt ok daca dau sfaturi sau conving oamenii, pentru ca vorbesc frumos. Domnule reporter, incerci sa ne spui, pe departe, ca Toma a gresit cand a dat banii pe tonele de flori din defunctul scuar de pe Unirii, si nu numai? Felicitari pentru verticalitate, in acest caz! Poate ne sesizam si in cazul locomotivei care „ia” toata fata unei cladiri simbolice, istorice, adica cea a garii. Serios, se putea amplasa perpendicular, nu paralel. Ce-nseamna daca a vorbit frumos varul dlui primar, a ramas asa.

  • Mă alătur și eu celor 4 cititoare-admiratoare ale scriiturilor dnei. Roxana Constantinescu . Nu știu prea multe despre autoarea unor memorabile fraze – ca ” persoană fizică ” – însă în săracul peisaj publicistic buzoian i-am remarcat mereu ” vocea ” originală și stilu-i personal – toate aducând un aer de mult bun simț, bun gust și de autentică feminitate ! Ii respect decizia și la inteligența dânsei – deși regret – cred că retragerea într-un turn de fildeș îi este binefăcătoare , mai ales dacă ținem cont și de murdăria socio-politico-morală în care ne afundăm cu un ” entuziasm ” demn de o cauză mai bună … ( Pe de altă parte sunt așteptate în spațiul public și alte tinere condeie din școala buzoiană care stau în expectativă publicistică…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.