Când a văzut ce tărășenie a făcut, directoarea școlii a leșinat! Iată de ce nu a fost atentă! ISU a activat planul roșu!

Mai mult ca sigur că doamna Monica Gheorghe, directoarea școlii Nr. 1 din Buzău, nu se va mai sui niciodată la volan după pocinogul făcut azi.

Cinci femei și un bărbat au fost loviți de mașina (un SUV Toyota) scăpată de sub control.

La spital au mai ajuns alte trei persoane care au suferit un atac de panică.

Printre ele și directoarea școlii.

prof. Monica Gheorghe

„Săraca de ea tocmai ce venea cu mașina de la spital. Are fetița bolnavă și s-a dus cu ea la spital. Probabil, din cauza tensiunii în care se afla, n-a fost atentă. E și aglomerația asta mare aici, n-ai unde să-ți lași mașina. A vrut să intre cu ea în curte și s-a întâmplat beleaua. Doamna Monica, atunci când a văzut ce a făcut a leșinat. E înăuntru în școală, îi dau și ei primul ajutor medicii”, ne-a spus un cadru didactic din școală.

O explicație a manevrei greșite poate fi și aceea că SUV-ul Toyota avea cutie de viteze automată și că se poate întâmpla la început, până la acomodarea cu mașina, ca șoferul să încurce cele două pedale.  Un accident similar s-a produs vinerea trecută la Rm. Sărat, când un Porsche cu cutia automată a dat peste un bătrân aflat pe trotuar. Din nou, șoferul a încurcat cele două pedale.

Există și o altă ipoteză! Că doamna director, văzând lumea strânsă ciorchine în jurul gardului, ar fi vrut de fapt să tureze motorul pentru a fi auzită de părinți și a se da la o parte. Numai că, nemaiavând ambreiaj, cutia fiind automată și cuplată în poziția D (drive) mașina a zbughit-o, lovind oamenii și rupând gardul.

Citește și articolul: Uau! Primăria Buzău pierde, atenție, 400 de miliarde de lei vechi! Iată cum!

Ulterior, după ce au fost transportați toți răniții, și directoarea a fost urcată în ambulanță și dusă la spital.

Profesoara Monica Gheorghe este căsătorită și are doi copii, o fată și un băiat.

loading...

11 comentarii la „Când a văzut ce tărășenie a făcut, directoarea școlii a leșinat! Iată de ce nu a fost atentă! ISU a activat planul roșu!

 • Doar atat…nu ai mai adaugat altceva sa fie mai de faima stirea sa ai audienta asa cu le infloresti tu mai tereaca…..

 • Pingback:

 • Ce tărășenie? Este un accident de circulație, cu victime multiple, provocat de una care are impresia ca este proprietatea ei curtea școlii. Este unul dintre directorii care nu au luat acest examen, ci a fost numita după ce l-a picat. Face parte din gasca lui Neagu de la CJ Buzău, cu carnet de membru PSD. De ce a plecat de la serviciu, nu era in timpul serviciului? Mașina are cutie automata si costa vreo 30.000 Euro. De unde a avut doamna bani pentru ea?

 • Daa..! masina de vre o 30000 euro, „care trebuie parcata in curtea scoli”..??? Poate ar fi mai bine sa nu mai intre in Scoala vre o masina si nici „doamna tatarasenie”.

 • Pingback:

 • Nu mai luati apararea directoarei.A gresit sa plateasca.Nu cred sa fie chiar asa de slabi acei oameni care au fost calcati sa o ierte pe directoare.

 • Din cauza tensiunii… dar o directoare nu are parte de tensiune? Ce cauta azi Florina Stoian acolo sa gaseasca circumstante atenuante..? E clar ca pentru directoare (nu sunt toti directorii psdisti la fel?) curtea scolii era proprietatea ei. Oricum e ciudat ca se incearca solidaritate cu un iresponsabil si nu aud pe nimeni sa solidarizeze cu victimele, oameni simpli, bunicute si parinti veniti cu griji si poate cu aceeasi tensiune sa-si ia copiii si nepotii. Trist. In ce lume traim?

 • Am un singur gând: ” Moarte psd-istilor nemernici, ce au distrus această țară!!!”

 • Luati pietre si dati in ea …. Ce dracu toti suntem judecători, Ce usor e sa scrii aici un comentariu si sa denigrezi pe cineva. E simplu a gresit va plăti. Nu o judecăm noi sunt convins că se poate intampla oricui si ca femeia nu a facut intenționat asta. Sanatate celor accidentați sa si revina cat mai repede

 • Dl Tereaca, de ce apleci urechea la fiecare om care te intâlneste? Daca persoana aceea minte? Dumneavoastră ii si publicați povestea?!

 • Așa sunt eu mai credul! Dar mă întreb și ce motiv ar avea să mintă ? Oricum, vă mulțumesc pentru atenție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.