Când e programată deschiderea

De două zile, muncitorii au dat jos gardul care separa șantierul de stradă și au lăsat doar o panglică.

În curtea viitorului magazin LIDL se continuă lucrările la canalizații, dar până la momentul în care se va trece la asfaltarea parcării nu mai e mult.

Și în interior lucrările au avansat, s-a pus gresia și se pregătesc pentru vopsire pereții.

Oficial deschiderea e programată pe 11 iulie, dar muncitorii trag tare să termine mai devreme, din iunie. Până atunci va trebui rezolvată și problema personalului.

Noul LIDL din Buzău are un avantaj – poziționarea foarte bună, într-o zonă intens circulată, dar și un minus – accesul deficitar. Clienții vor fi nevoiți să facă rondul de la Kaufland Sud pentru a ajunge cu mașina la LIDL.

rond Kaufland Sud

Și ieșirea va fi problematică, întrucât la orele aglomerate șoferii nu vor avea posibilitatea de a se încadra spre Bd. Mareșal Averescu (banda 4) și nici chiar spre Bd. Unirii (banda 2 și 3), putând accesa doar banda 1 care-i va duce în giratoriul de dinaintea Podului Drăgăicii, unde vor putea întoarce.

În concluzie, ce se câștigă grației locației „strategice” se pierde din cauza dificultății intrării și ieșirii din parcare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „Când e programată deschiderea

  • Problema personalului numai este ptr ca deja s-au făcut angajări de foarte mult timp la noul LIDL!!
    Interesează-te mai bn domnule reporter!!

  • “Competenții” din primărie ar trebui să se implice în sistematizarea zonei, astfel încât intrarea/ieșirea din parcarea Lidl sa se realizeze facil, fără a bloca însă circulația rutieră.
    Dar, așa “stimulează” ai noștrii investițiile.
    Apropo, d-le Toma, ce se mai aude de parcul industrial promis în campania electorală?

  • Eu cred ca acest nou centru comercial,LIDL,nu era atat de necesar in zona,daca avem in vedere puzderia de magazine si ‘magazinase’ din zona.Ca sa nu zic ca mai sunt si KAUFLAND,AURORA,XXL,etc in zone nu tocmai departate..Timpul va arata utilitatea si necesitatea acestui nou centru comercial,dar nu cred ca va fi un succes.Probabil ca in timp,acesta va deveni un centru en-gros,sau isi va schimba destinatia.Parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.