Când încep lucrările

Ședință în trei între reprezentanții Primăriei Mărăcineni, ai Trans Gas și ai firmelor care vor executa lucrarea.

Părțile au discutat în sala de ședințe, iar apoi au mers și pe teren pentru predarea amplasamentului către constructor.

Primăria Mărăcineni: „Start concret în megaproiectul de introducere a gazelor în comuna noastră! La Primăria Mărăcineni a avut loc o primă întâlnire de lucru între principalii actori ai proiectului de introducere a gazelor naturale în comuna noastră. Au fost prezenți reprezentanții Societătii Naționale Transgaz Mediaș, cei ai Asocierii Comesad Ro și Comesad Energo SRL, ambii din județul Argeș, și cei ai S.C. Revicond Canaltech SRL, subcontractant, din județul Mureș. Constructorul a preluat de la SN Transgaz Mediaș amplasamentul pe care va executa lucrarea de subtraversare a râului Buzău dinspre Vernești către zona Mărăcineni. Șantierul va fi organizat în luna august, iar în septembrie urmează să sosească țeava cu care va fi subtraversat râul Buzău. Cu fiecare zi, visul nostru este tot mai aproape de a deveni realitate!”

Vor fi 5 km de țeavă de la Vernești peste calea ferată Buzău – Nehoiașu, șoseaua Buzău – Brașov, canalul energetic și râul Buzău până la Mărăcineni unde se va înființa noua Stație de Reglare și Măsurare.

Cea mai complexă parte a lucrării va fi bucata de 820 de metri unde țeava va coborî până la 60 de metri adâncime pentru a trece pe sub canalul energetic și albia râului Buzău.

După înființarea SRM-ului, va putea începe lucrarea de înființare a rețelei de gaze pe străzile și ulițele comunei Mărăcineni.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Când încep lucrările

  • Asa primar mai zic si eu.Ce parere ai Don Primarele de Lipia/Merei. De astea cand te apuci? Mai lasa msinile si casele propritatea matale si mai fa ceva si pt. binele localnicilor.

  • Ăștia se chinuie cu gazele, iar UE vrea în câțiva ani să interzică folosirea lor pentru încălzire, atunci să vezi distracție.

  • Nu interzice nimeni, nimic. Sunt doar elucubrațiile unor fani ai sistemului centralizat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.