Când se dau invitațiile la Concertul de Crăciun – Johann Strauss Ensemble

Pentru a treia oară la rând Johann Strauss Ensemble, sub bagheta dirijorului Russel McGregor, îi va încânta pe buzoieni cu Concertul de Crăciun.

Accesul în sală se va face ca de obicei pe bază de invitații care se vor ridica de la Sala Sporturilor – mâine, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 10.30.

Spectacolul, intitulat Vienna Crystal Christmas, va avea loc joi, 19 decembrie, ultimul din seria de opt spectacole programate în decembrie 2019.

Pe langa ritmurile fermecatoare ale muzicii clasice, programul concertelor cuprinde capodopere ce apartin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor precum Johann Strauss I si II, Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, precum si celebrele teme de Craciun compuse de Johann Sebastian Bach.

Serile muzicale vor fi completate de recitaluri extraordinare sustinute de invitati speciali, soprane, tenori si corp de balet, artisti de notorietate nationala și internationala.

Primul spectacol a avut loc miercuri la Brasov , al doilea la Cluj-Napoca, iar în această seaeră la Sibiu. Urmează Targu Mures (14 decembrie), Arad, Filarmonica de Stat (15 decembrie), Rm. Vâlcea Filarmonica Ion Dumitrescu (16 decembrie) si Opera Nationala Romana Bucuresti (18 decembrie).

Ultima reprezentație va fi joi, 19 decembrie la Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.