Când se eliberează noile abonamente pentru pensionari ? Iată ce a răspuns azi directorul Trans-Bus Buzău

Noile tonete n-au fost conectate la energie și internet

Reporterul buzoienii.ro a primit mai multe solicitări în ultimele zile pentru a furniza pensionarilor din Buzău informații referitoare la eliberarea noilor abonamente.

Ultima comunicare publică pe acest subiect a Trans-Bus anunța că de la 1 aprilie vechile abonamente nu vor mai fi valabile, iar pensionarii trebuie să-și procure noi abonamente de la cele 14 tonete amplasate în diverse locuri din oraș. 

Astăzi, directorul Trans-Bus a venit cu noi precizări:

„Am pus cele 14 noi tonete prin stații, dar n-am reușit încă să le conectăm la energie și la internet. Săptămâna trecută a fost vreme urâtă, frig și ninsoare, iar cei de la firmele de utilități n-au lucrat pentru noi. Ne va lua cam o săptămână, până pe 9 aprilie cel mai târziu, să dotăm tonetele cu tot ce trebuie și de atunci va începe eliberarea abonamentelor. O să anunțăm la momentul potrivit în presa locală. Până atunci se va circula cu vechile abonamente”, a precizat Gică Toader pentru buzoienii.ro.

Citește și articolul: Un nou cartier de vile și blocuri se va ridica în Buzău. Iată unde. CLICK AICI

Cele 14 noi tonete se adaugă celor trei puncte deja funcționale (capăt Micro XIV, gara CFR și sediul Trans-Bus).

După punerea lor în funcțiune din autobuze (cu excepția liniilor 2 și 11 către Săpoca respectiv V. Pașii) de pe autobuze vor dispărea taxatoarele, biletele urmând a fi achiziționate fie de la tonete, fie de la șofer.

Taxatoarele vor fi redistribuite către deservirea tonetelor și pentru control.

Citește și articolul: Ultimele 18 zile și „Gorbaciov” va pleca definitiv de la Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Când se eliberează noile abonamente pentru pensionari ? Iată ce a răspuns azi directorul Trans-Bus Buzău

  • Doresc o lamurire cu privire la pretul biletelor incepand cu 01.04.2018. Se zvoneste ca la tonete pretul unui bilet va fi de 2,00 lei iar la sofer acelasi bilet va costa 3,00 lei? Cred ca este doar un zvon si nu o realitate. Multumesc !

  • Daca ar fi acelasi pret si la sofer,te-ai mai duce sa-ti achizitionezi bilet de la toneta?

  • Nu este un zvon.La toneta va fi 2 lei iar la sofer 3 lei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.