Când se reia furnizarea apei calde. Ultima oră, comunicat RAM

Săptămâna aceasta se va relua furnizarea apei calde”, a anunțat în urmă cu câteva minute RAM Buzău într-un comunicat de presă.

Ziua exact nu a fost comunicată, dar – conform informațiilor reporterului buzoienii.ro – nu va fi azi.

Oficialii RAM se feresc a comunica public ce ar mai fi de făcut, de teamă că „rău-voitorii” și-ar băga coada pentru a mai întârzia punerea în funcțiune a noului sistem.

Informația nu e sută la sută sigură, dar se pare că se mai așteaptă venirea unor specialiști de la Distrigaz pentru a se da undă verde funcționării SRM-ului (stație de reglaj și măsurare) care va alimenta cazanul din Dorobanți I.

„Îmi cer scuze buzoienilor și îi rog să înțeleagă situația. Întârzirea se datorează celor de la Ecogen care nu ne-au lăsat să luăm la timp cazanul din curtea lor, deși nu le aparținea. A fost nevoie să-i dăm în judecată pentru a-l lua, dar s-a pierdut o lună. De-asta și întârzierea de acum. Se adaugă și faptul că n-am vrut să cedăm șantajului lor”, a spus primarul C-tin Toma.

Cu câteva minute în urmă și RAM Buzău a emis un comunicat de presă în care acuză Ecogen că „a pus toate piedicile posibile pentru a crea situații de criză”. Vezi mai jos, conținutul integral.

Comunicat-RAM-26.08.2019

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Când se reia furnizarea apei calde. Ultima oră, comunicat RAM

  • Întotdeauna alții sunt vinovați, normal! Asta este meteahna noastra, ne justificam incompetenta prin greaua mostenire sau aruncând vinovatia in cârca altora! Asa si cu schimbarea conducerii Companiei de Apa! Vom face restructurări, salarii uriase ale lui Tescaru si comp., rupea gura târgului! In final nimeni nu ne spune ce salarii sunt in minus la aceasta companie dupa instalarea noi conduceri si ce s-a schimbat de fapt! Ni se prezintă in schimb proiecte futuriste ale doamnei Savulescu legate de barajul Siriu!

  • La CAB nu s-a schimbat nimic. Aceeași angajați competenți, aceleași salarii mari, aceleași beneficii, același preț ridicat pe mc la apă, aceeași apă de calitate slabă.
    A, era să uit, la CAB se fac angajări…
    Tescaru era rău pentru că nu era cu Toma, iar unii dintre noi am pus botul la acea vreme la ceea ce a spus Toma.
    Deci, cine ne-a mințit?

  • A schimbat toti oamenii care nu erau cu el…nu numai la compania de apă..ram..etc. Vom trage greu ptr asfaltarile de 2 lei..deja se vor majora cu 10% taxele si impozitele iar anul trecut le.ai mărit tot cu 10%…toate investiile cu bani împrumutați..păi cand vom plăti cu dobândă sa vedeți…după alegerile de anul viitor. Prosti dar mulți…vorbele primarului intr.un videoclip

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.