Când se va deschide noul LIDL din Bariera Ploiești. Iată răspunsul oficial al companiei

După inaugurarea noului Kaufland de săptămâna trecută, atenția buzoienilor, în special a celor care locuiesc în partea de sud a orașului, se îndreaptă acum spre viitorul supermarket LIDL.

Reporterul buzoienii.ro a fost rugat de cititori să afle informații privitoare la începerea lucrărilor și la data inaugurării.

„Vă putem spune că deocamdată reprezentanții viitorului magazin au primit o autorizație de demolare și nu au finalizat documentația pentru obținerea autorizației de construcție” – oficial Primăria Buzău

Citește și articolul: Toma: „Dacă ar reduce facturile cu 70%, mi-aș schimba părerea și aș încerca să-i ajut”

Informații am primit și dinspre reprezentanții viitorului magazin LIDL. Începerea lucrărilor este programată pentru prima jumătate a anului, iar inaugurarea în a doua jumătate.

„Începerea lucrărilor de la magazinul de pe Str. Unirii, din Buzău, este programată pentru prima parte a acestui an, după obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor necesare. Deschiderea unității urmează să aibă loc în a doua parte a anului. Ritmul de construcție a magazinului poate varia, însă, în funcție de factorii externi, printre care se numără și condițiile meteo. Cu siguranță vom reveni cu informații în acest sens cât mai aproape de inaugurare” – Biroul de presă LIDL România

Citește și articolul: Tragedie. Inima micuțului David de 5 anișori a încetat să mai bată noaptea trecută

Apariția magazinului LIDL SUD va însemna și reconfigurarea intersecției  din Bariera Ploiești.

Semafoarele vor fi desființate, iar în schimb, în mijlocul intersecției, va apărea un sens giratoriu.

Va trebui întocmit un proiect, care nu se anunță deloc ușor, care să permită intrarea și ieșirea mașinilor din parcarea centrului comercial.

Lucrările de demolare în parcela cumpărată de LIDL au început în martie 2017. În avantaj au ieșit oamenii de afaceri Cristi Bâgiu și Aurel Brebeanu care au avut proprietăți în zonă.

Citește și articolul: Ce-au descoperit polițiștii din Mărăcineni când au oprit la control o domnișoară de 21 de ani. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Când se va deschide noul LIDL din Bariera Ploiești. Iată răspunsul oficial al companiei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.