Când va fi adus și când va avea loc înmormântarea

Mai mulți prieteni de-ai militarului buzoian ucis în Afganistan ne-au rugat să informăm asupra zilei repatrierii și a înmormântării.

Ultimele informații obținute de la reprezentanți ai armatei de la Buzău anunță că trupul slt. pm Ciprian Ștefan Polschi va ajunge la aeroportul Otopeni în ziua de marți.

Ca și în cazul din 2017 al camaradului Mădălin Stoica, decedat de asemenea în Afganistan, trupul lui Ciprian Ștefan Polschi va fi depus la capela Bisericii Sf. Ștefan din cartierul Micro III – strada Frăsinet.

Înmormântarea ar urma să aibă loc joi, cu onoruri militare, la Cimitirul Eroilor, iar slujba de prohod la Biserica Militară de pe Bd. Mareșal Averescu.

Facem precizarea că deocamdată MAPN nu a emis un comunicat de presă și că unele informații prezentau ziua de duminică cea a repatrierii trupului și cea de marți a ceremoniei de înhumare. Așa a fost informată inițial inclusiv familia militarului.

Vom reveni cu anunțul oficial, atunci când el va fi emis.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Când va fi adus și când va avea loc înmormântarea

 • Sincetr condoleante familiei!
  Poate, sefii armatei romane, nu vor mai obliga conationali de-ai lor sa „fugă” catre pieire!
  Sa mearga chiar aceia care dau astfel de ordine!
  Tereaca,de ce nu te informezi?a fost sau nu obligat sa mearga acolo???
  Unii candva spuneau ca se dau spagi pt a prinde o astfel de misiune!
  Si totusi sunt unii care nu au fost deloc.
  Nu se poate sa ii ia la rand?de ce sa dubleze misiunile?

 • Nu ii obliga nimeni, ba din contra cer ei si trag sfori cu pile si spagi sa fie bagati pe lista celor ce pleaca pentru ca se plateste foarte bine si toti vor bani multi cu risc minim, mai multe sanse au sa moara in tara pe drumurile patriei, lucru ce s-a si intamplat destul de des cu militarii din tara care au calcat pedala pana au intrat in niste nevinovati pe contrasens, intr-un pom sau cap de pod.
  In afara cei mai multi din ei nici nu ies vreodata din UM de acolo, decat daca vor ei sa viziteze in timpul liber sau sa se duca la fetite cum fac americanii la Caracal-Deveselu.

 • Nu îi mai obligă nimeni de multă vreme, pentru că nu mai sunt atât de multe misiuni, deci este nevoie de mult mai puțini oameni, dar cererea din partea militarilor noștri este mare din cauza salariilor de mizerie, iar selecția este, de cele mai multe ori, subiectivă… Cei mai dornici (nevoiți) să meargă în misiuni sunt subofițerii și militari angajați pe bază de contractat, aceștia având salariile cele mici și fiind expuși cel mai mult riscului de a fi uciși în zonele de conflict.
  Cei din MApN ar trebui să reducă la minim numărul militarilor trimiși în zonele de conflict, iar pentru cei trimiși acolo să ofere o protecție mult mai bună. Degeaba oferi ulterior familiei ajutor dacă familia respectivă a pierdut o persoană dragă pentru interesele altora.

 • Vedeti va de treaba fiindcă sunt obligati stiu asta sigur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.