Când vom afla primele rezultate

Am votat cu drag de Buzău și pentru România, a spus primarul Toma la câteva secunde după ce a introdus cele cinci buletine de vot în urne:


Lucian Romașcanu a votat „pentru cea mai bună echipă a municipiului și județului” și „pentru direcția euroatlantică a României”.


Primele rezultate vor veni după ora 23.00, în condițiile în care secțiile de vot se vor închide la ora 22.00.

Abia după ora 23.00, la sediile partidelor vor începe să sosească pe whatsapp primele rezultate după numărătorile efectuate în secțiile de vot.

Reporterul buzoienii.ro va publica primele rezultate și va anunța numele primilor primari aleși în județul Buzău pentru mandatul 2024 – 2028.

La ora 14.00, prezența la vot era de 22% în mun. Buzău și 23% la Rm. Sărat.

Cel mai mult s-a votat (peste 40% prezență) în comunele de deal-munte, Gura Teghii, Siriu, Chiojdu, Bozioru, Brăești, V. Salciei etc.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Când vom afla primele rezultate

 • … mă duc să votez dimineață ,la ora 7 …mi se dau duplicate, triplicate ptr unele buletine de vot !…. fără ștampila de control pe spate !… câteva le dau persoanei cu listele unde aveam buletinul….alte câteva le dau unui tip din comisie care le împăturește și le bagă în urna cu cons. local , după cum scria pe ea!…. bășcălie totală alegerile astea!…

  Răspunde
 • Ne ia salvarea din stațiile de autobuz de pe Unirii…plângi cu vorbe că nu ai unde sta la umbră!!!???? Sper să am ocazia sa te vad stând în stațiile alea așteptând autobuzul la 45 ° cât sunt sub sticla aia

  Răspunde
  • Păi nu mai veni la oraș sau stai în casă dacă e cald! Între 11-18 nu se stă în stația de autobuz dacă ești pensionar sau bolnav! Pălărie de soare și apă ! Ce te făceai dacă erai născut în Spania, Grecia? Sau Africa, ! Văicăreala de doi lei a la cocalarus parvenitus cojeanus

   Răspunde
  • Intrati pe buzaucityreport si reclamati aceste deficiente. Cu siguranta se vor gasi solutii. In rest, incercati sa evitati deplasarile cand este extrem de cald afara, pentru ca nici mama umbrei nu va salva un om in varsta cu probleme cardiace. In tarile enumerate de „bengalezul” cetatenii, de orice varsta, se feresc ca de al negru sa iasa afara cand este foarte cald si de cele mai multe ori te plimbi printr-un oras pustiu ca si turist la acele ore cu temperaturi extreme. Toate cele bune!

   Răspunde
 • Apreciam comentariile dvs.
  Acum mi-am dat seama că nu aveți nici o rațiune logică
  Iar jignirile permanente mă face să cred că dvs. sunteți de fapt cocalarul
  Un om cult (după cum vreți să îmi dați impresia) nu se manifestă în asemenea hal!
  Puțină diplomație nu strică!!!

  Răspunde
  • Eu am mai criticat felul in care modereaza redactia, se pare ca jignirile acestui om sunt tolerate.

   Răspunde
  • Nu ai cum să răspunzi diferit unor oameni care doar se vaită și găsesc numai rele! Nimic nu le place! Aur dacă le dai tot găsesc ceva de criticat! Dar dacă te duci la ei în bătătură e dezastru! Știu câțiva din ăștia!

   Răspunde
   • Nu este cazul de generalizari, stiu si eu cativa votanti PSD de nu pot nici sa dea o mana de var in casa si arata curtile lor ca dupa bombardament. Ar fi fost ok sa generalizez?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.