Candelele și coroanele în memoria Regelui Mihai, mutate aseară de la Primărie. Iată de ce!

Aseară, după ora 22.00, membrii Asociației Spirit Civic și Patriotism din Buzău s-au îngrijit să mute candelele și coroanele de la primărie în părculețul de la Prefectură (Parcul Jabbar cum este cunoscut, mai nou, de către cei tineri).
„Sute de mesaje au fost scrise, sute de flori aduse și sute candele au fost aprinse în centrul orașului pentru Majestatea Sa în ultimele zile! Deoarece autorizația pentru locul de condoleanțe în memoria și cinstea Regelui nostru din centrul orașului a expirat sâmbătă la ora zece, am mutat locul de aprindere a candelelor în parcul din fața Prefecturii la monumentul Eroilor Neamului! Apreciem că și Regele Mihai I al României intră de astăzi în rândul Eroilor Neamului Românesc, ca personalitate marcantă a națiunii române, simbol de credință, iubire de țară, smerenie, modestie, bunătate și demnitate! Dumnezeu sa-i odihnească sufletul în pace!”, e explicația și mesajul transmis în această seară de Asociația Spirit Civic și Patriotism din Buzău. 
Membrii Asociației merită felicitări pentru ideea și reușita înființării într-un loc public a acestui spațiu destinat omagierii fostului suveran.

Rămâne ca acest gest să nu rămână singular, iar membrii asociației să se implice mai des în acțiuni și campanii utile comunității buzoiene.


Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Candelele și coroanele în memoria Regelui Mihai, mutate aseară de la Primărie. Iată de ce!

  • Domnul Auras, că au mutat titul la obeliscul eroilor este bine dar, vă intreb cu respect : UNDE ESTE VULTURUL DIN VÂRFUL OBELISCULUI ? A disparut pe timpul prefectului Ion Vasile și primarului Constantin Buscodeala !!! Oare mai există pe undeva sau l-a „prajit” cumva și nu mai poate fi pus la locul lui pentru eroii României ?!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.