Candidata AUR la Primăria Buzău s-a retras la miezul nopții: „AUR este o minciună, o otravă!”

AUR Buzău a făcut implozie în noaptea de marți spre miercuri.

Marți spre miercuri, aproape de miezul nopții, Elena Năstăsoiu și-a retras candidatura la Primăria Buzău și de la europarlamentare!


Mai mult, Elena Năstăsoiu – însoțită în acest demers de membrii organizației municipale AUR – și-a anunțat demisia din partid, aruncând cuvinte grele (vezi VIDEO mai jos):

„AUR este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc. O adevărată mașinărie de fabricat minciuni. Rușine celor care mint românii că AUR este o alternativă. Demisionez din AUR, nu voi mai candida. Îmi cer scuze fiicei mele pentru că am neglijat-o, îmi pare rău că am sacrificat timpul dedicat copilului meu, mintea, inima, sănătatea și banii pentru cauza AUR. M-am înșelat”, a spus Năstăsoiu.


AUR s-a dezintegrat zilele trecute și într-un alt oraș din jud. Buzău, Nehoiu.

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Candidata AUR la Primăria Buzău s-a retras la miezul nopții: „AUR este o minciună, o otravă!”

 • Bine lucrat. Miroase a plan minuțios pus la punct pentru discreditarea și minimizarea șanselor AUR de a încurca socotelile păpușarilor. Foști membri PNL „cu nașu-n suflet” sunt prezenți pe locurile eligibile ale PSD-ului.
  Rețeta este veche dar a fost uitată. Aceeași manevră au făcut-o haiducii olteni pe vremea lui Papură Vodă. Când austriecii au văzut că nu-i pot îmblânzi pe olteni au trecut la planul de rezervă: înființarea arnăuților. Partea interesantă este că s-au angajat la austrieci, ca arnăuți, tocmai haiducii care aveau misiunea să-i vâneze pe haiducii olteni. Și au încasat haiducii olteni simbrie timp de doi ani de zile fără să prindă niciun haiduc. Într-un final austriecii au abandonat proiectul Micii Valahii și au părăsit definitiv Oltenia. Partea interesantă este că perioada cât Oltenia a fost neguvernată a fost cea mai prosperă perioadă.

  Răspunde
 • …nu e nicio problemă…oricum votam candidat independent!…

  Răspunde
 • Se confirma ceea ce spun altii de ani de zile.

  Răspunde
 • SRI lucrează ca la carte! Să trăiți tovarășa maior!

  Răspunde
 • Bine că dna. profesor Năstăsoiu a realizat în ultima clipă bluff-ul în care era cât p-aci să intre . Vorba ceea : Niciodată nu-i prea … TĂRZIU !!!

  Răspunde
  • Așa este, niciodată nu este prea … Claudiu Târziu, dar este suspect cum doamna profesor s-a prins de bluff tocmai la câteva ore de finalul termenului de depunere a candidaturilor, ceea ce mă face să cred că a parcurs un plan. Doamna profesor este specializată în istorie iar istoria este plină de trădări, mai cu seamă istoria românilor. Măcar organizația din Nehoiu „s-a prins” cu o săptămână mai devreme.

   Răspunde
 • Performanță, domnule, nu glumă! A făcut 175 de membri noi pe an. Dacă păstra ritmul și nu-i pleca nici unul, in 57 de ani ajungea să se bată parte-n parte cu PSD.

  Și tare-n gură ce n-ai văzut. Mai ales pentru cineva care zice că nu se mai implică în politică și se duce la copilul care în loc să doarmă, se uită la tv la momentul de glorie al mumă-sii.

  Doamne ajută! Tot răul e spre bine.

  Răspunde
 • Încuiat la minte să cazi în capcana acestui partid plin de cefe late în frunte cu cel mai mare circar (Simion) !
  Așa partid așa votanți
  Doamne ferește să câștige vreo primărie din țară mafioții ăștia care se dau sfinți în mass media

  Răspunde
 • Sa ai nevoie sa citesti, pentru trei fraze banale, ca altfel nu le pot cataloga, inseamna sa nu ai capacitatea de a elabora cateva idei. Asta spune multe despre doamna.

  Răspunde
 • Doamna are psd-ismul in sange!! Chiar o cred ca nu mai rezista la AUR!
  Lasa-ne, doamna, du-te acasa la muntele de AUR facut din meditatii! Te stiu toti hasdeenii cine esti! lasa-ne!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.