Capturi ale polițiștilor la doi buzoieni de 18 și 41 de ani. 560 de kg

Captură impresionantă de material pirotehnic a polițiștilor buzoieni.

S-au confiscat 260 de mii (!) de bucăți – articole pirotehnice din categoria F1 și F2 sau neetichetate, cu o greutate de aproximativ 560 kg.

„Bombele” au fost găsite în urma perchezițiilor în locuințe și mașini (în afara spațiilor de depozitare autorizate).

Anchetați sunt doi buzoieni de 18 și 41 de ani – care ar administra o
societate comercială cu obiect de activitate comerțul de articole pirotehnice, dar fără a se respecta prevederile legale.

S-a confiscat marfă de aproximativ 320 de milioane de lei vechi (fără documente de provenienţă sau din categorii ce nu pot fi comercializate către publicul larg).

Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”. Unele din articolele pirotehnice nu au instrucţiuni de folosinţă în limba română.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Capturi ale polițiștilor la doi buzoieni de 18 și 41 de ani. 560 de kg

  • Mai mimeaza si ei activitate, si de cine sa se ia decat de nevinovati, de batrane cu patrunjel, de taranul cu cartofi, de comerciantul de petarde… adica aia care nu facnimic rau, doar castiga o paine cinstita.
    Timp in care orasul e plin de gasti interlope care taie oameni cu sabia, racoleaza fetite pentru produs, vand droguri cu sacul la minori, ba chiar au ajuns sa puna prin cluburi in bauturi droguri tinerilor fara sa stie ca sa ii capete de clienti. Dar astia au protectie de la capul politiei, care stau la masa cu capii retelelor de interlopi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.