Care a fost cauza. „Ne-a fost greu, cu el am început afacerea”

De câteva zile a fost închis magazinul Bian din stația de autobuz de pe Unirii Sud (zona Olimpic).

„Primul nostru magazin. El le-a făcut pe celelalte!”

„Să știți că sentimental ne-a fost tare greu să-l închidem. Ăsta a fost primul nostru magazin. Cu el am început în 2005. El le-a făcut pe toate celelalte. Am fi vrut tare mult să-l ținem, zona e foarte bună. Dar nu s-a mai putut din pricina noilor reglementări din punct de vedere sanitar. Nu mai e permis ca pe aceeași ușă să intre și marfa și clienții. Nu se putea nici prin spate, acolo e toaleta”, au explicat soții Ungureanu, proprietarii lanțului de magazine Bian pentru buzoienii.ro.

Bian a plătit chirie către proprietar din 2005 (înainte aici a funcționat un fast-food).

În schimb, cei doi soți buzoieni care au reușit să dezvolte afacerea Bian (în ciuda concurenței acerbe a supermarketurilor străine care au invadat Buzăul) pregătesc inaugurarea noului magazin Bian de la Piața Crâng.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Care a fost cauza. „Ne-a fost greu, cu el am început afacerea”

  • Cine este proprietarul spațiului respectiv? Cum a ajuns să dețină acest spațiu care era stație de autobuz? Încă o hoție marca “Boșco & Company”.

  • Acest spatiu este ”frate” cu cel din M3 unde acum s-a restrans ciculatia pietonillor care vor sa iasa sau sa intre in si din M3 ,inspre sau dinspre Unirii,pe langa gardul Episcopiei. Cei mai batrani ne aducem aminte ca Boscodeala vrand”binele”si ”confortul” buzoienilor a CONCESIONAT STATII DE AUTOBUZ cu vad comercial extrem de bun unor intreprinzatori particulari. Intamplator toti SPONSORI AI PRIMARULUI si AI PARTIDELOR PRIN CARE Boscodeala a trecut. Concesionarii erau obligati sa construiasca statii decente pt calatorii TRANSBUZ si in compensatie puteau desfasura activitati comerciale banoase. In timp mai lung sau mai scurt ,in functie si de cum ”sareau la cap”,unii s-au descurcat prin ”chichite” legale consfintite si de ”justitia locala independenta” ,sa DEVINA PROPRIETARI DEFINITIVI ai TERENURILOR ce nu se reduceau doar la suprfata constructiei ridicate ,ci si a spatiilor verzi din jurul statiilor. Cele doua spatii din extremitatile UNIRII au adus cele mai mari beneficii”fericitilor” intreprinzatori. Astazi asistam la demararea constructiei din M3 prin GATUIREA circulatiei cetatenilor din acest cartier , care au doar trei cai de a intra si iesii din cartier ,de fapt doar doua ,pt ca di Chiristigii doar se intra. Descurajator este noncombatul actualei administratii care se teme sa starnasca ” cuibul viespilor” PACAT, ne vedem la vot.

  • Practic era pe trotuar magazinul; greu de inteles cum a primit autorizatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.