Care a fost prima grijă a șoferului care s-a oprit cu BMW-ul în castanul din față de la Grand ?

Prima grijă a tânărului șofer de BMW care s-a oprit în această seară într-unul din castanii din față de la Grand a fost să-și scoată numerele de înmatriculare.

În acest fel, acesta a intenționat să-și ascundă identitatea și să se ferească astfel de a deveni subiect de tachinare printre cunoscuți sau ca mustrarea opiniei publice să aibă un adresant cunoscut.

Cu toate acestea un cititor ne-a trimis după publicarea articolului numărul de înmatriculare: BZ – 09 – MTY.


După ce în iulie un alt BMW a intrat într-un copac lângă Galeriile de Arte, buzoienii ar trebui să fie vigilenți atunci când zăresc pe seară câte un BMW circulând pe Bd. Bălcessu. Nu-i exclus ca dintr-o dată șoferul, de obicei sub 30 de ani, să apese până la fund pedala de accelerație și să ajungă pe trotuar.

Combinația, tânăr șofer și BMW închis la culoare, are după cum se poate observa potențial exploziv.

„Ieșeam din Crâng, am văzut totul. Cel cu BMW-ul venea dinspre Micro XIV și a vrut, într-un gest de teribilism, să depășească pe drepta. A călcat mult pedala accelerației și a pierdut controlul mașinii. După accident, șoferul s-a dat jos din mașină și a avut grijă să-și scoată numerele de înmatriculare pentru a nu fi recunoscut. Apoi s-a apucat să fumeze liniștit o țigare. Din fericire, mulțumită stâlpișorilor, nimeni n-a fost rănit”, ne -a declarat un martor.

Patru dintre stâlpii care protejează trotuarul de carosabil au fost scoși din pământ de BMW-ul scăpat de sub control.

 

loading...

8 comentarii la „Care a fost prima grijă a șoferului care s-a oprit cu BMW-ul în castanul din față de la Grand ?

  • Eu va dau numele soferului, sper doar sa nu imi publicati identitatea: Pop Cristian Sabin. Nu are nici macar permis de conducere, este un betivan care si-a vandut apartamentul dupa ce a murit mama lui. Sta in bloc cu mine.

  • Si-a luat acum la camin, aici, in zona Dragaica.

  • Poate din aceasta pricina s-au taiat „preventiv” vreo cativa castani de pe bulevard zilele trecute?!….

  • Pingback:

  • Vad ca au loc foarte multe accidente pe Bd. Balcescu si sunt ingrijorata pentru fiul meu care se plimba des prin zona. Eu propun taierea pomilor pentru ca reprezinta un pericol pentru soferi. In felul asta se poate lati si strada ca sa nu mai fie aglomeratie. Sper ca domnul primar sa citeasca!!

  • Buna gluma doamna antoneta pai si daca taie castani arunci unde se nai opresc baieti cu bmw pe trotuar dup Ce da peste cei aflati pe trotuar ? Dc sa moara nevinovati lasa sa moara tantalaul dib bmw

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.