Care e adevărul

„Cum vine asta ? Semafor pe drum ?”, s-au mirat și întrebat mai mulți șoferi din Buzău care au trecut în ultimele ore prin intersecția de la Hotel Pietrosu.

Marian Sima, șeful „semafoarelor” din Buzău, a explicat că proiectul de modernizare a centrului Buzăului prevede lărgirea trotuarului din acea zonă.

„Acolo peste câteva săptămâni va fi trotuar. Așa e proiectul, trotuarul se va extinde în acea zonă. Știu că pare ciudat acum, dar n-aveam ce face. Noi trebuia să fim gata cu semaforul pentru ziua în care se va întrerupe traficul pe strada din fața platoului Dacia”Marian Sima, Urbis Serv

Stâlpul de semafor a fost pus pe stradă și pe partea opusă, în fața restaurantului Miorița, dar și acolo se va mări trotuarul

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Care e adevărul

 • Trotuarul de pe partea cu hotelul a fost mărit prin ocuparea benzii numărul 1, cea pentru virajul la dreapta, imediat după ce a fost construit corpul 2 al hotelului. Investitorul s-a extins la maxim, iar Boșcodeală i-a permis să ocupe domeniul public. Deși a fost înștiințat despre acest lucru, Toma nu a luat nicio măsură de când este primar.
  Să tot faci afaceri cu terenurile statului… Și nu este singurul. Mai este unul care vinde mașini la ieșirea spre Brașov.

  Răspunde
 • Cataline daca o luam asa….. Cartierul ala unde au case toti barosanii din Buzau, din toate partidele pe ce teren o fi facut?

  Răspunde
 • Numai inovatii care incalca legea. Dar cine mai tine cont de lege in orasul cu cei mai multi asistati, pensionari speciali si bugetari.Halal. O sa functioneze semaforul cel puti 6 luni si se vor schimba culorile dupa cum va vrea un neica nimeni ,nu dupa nevoi

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.