Care e adevărul ?

Mesajul a fost postat de o doamnă care s-a semnat Adela Ion – pe buzaucityreport.ro.

„Am revenit în orașul natal după 8 ani de muncă în străinătate și am rămas foarte plăcut surprinsă de dezvoltarea de care are parte Buzăul, mai ales cel al transportului public, al autobuzelor curate și, cel mai importat, e că au dispărut acele maxi-taxi-uri. Am văzut ca ați evoluat și privind dezvoltarea transportului public în mediul online. Mai exact, pe Google Maps poți să vezi când vine următorul autobuz în stație, este exact cum e și in Germania”.

Dacă doamna revenită din Germania susține că transportul public s-a modernizat, în schimb la Buzău mulți dintre cei care comentează în spațiul public se pronunță sever împotriva Trans-Bus.

Autobuzele second hand Mercedes, Volvo și VDL sunt numite pur și simplu „rable”.

Care o fi adevărul ?

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Care e adevărul ?

 • Dle Tereaca mai spuneti si ce a promis Toma si NU a facut, ca inainte de alegeri era asa o … emulatie de proiecte ….

 • Domnule Tereaca chiar crezi ca toti este prosti 🙂 , cum adica ce a promis si nu a facut ?, pai sunt multe , si dumneata stii care sunt .

 • Rolul presei e unul critic, nu laudativ. Sa fim seriosi, Buzaul si Germania… nu te poti compara cu Ungaria, Cehia, Polonia, daramite cu Germania. Aspectul orasului e dezolant, se misca ceva in ultima vreme, dar suntem mult in urma si fata de orase din vestul tarii, Cluj, Oradea, Sibiu. Articolul asta e destinat celor care nu au iesit din ograda lor..

 • Chiar nu știu. Vă rog să-mi spuneți dvs.

 • Nu a intrat la puscarie, alaturi de toti tucalarii sai.

 • gogule da mare dreptate ai, pacat ca nu avem presa cum trebuie.

 • Nea Gogu, da umblat mai esti! Chiar, pe unde mai umbli dupa ce s-a inchis ,,feroviarul” ?

 • @Cătălin, @Ion, cu asa specimene cum sunteti voi, niciodată nu vom evolua.Sau sunteti susținători fostului Tovarăș.Eu nu am vazut atatea șantiere pe vremea fostului Tovarăș. Deci care este nemulțumirea voastră?

 • E PARTIAL ADEVARAT…ARGUMENT ..GOOGLE MAPS SI GRAFICA TELEFONUL, INCARCAREA DA LE PUTEM COMPARA ……DAR INFRASTRUCTURA, PISTE BICILETE CU SEMAFOARE RESTUL NE MAI GINDIM DE NU PUTEM TOTII SA LAUDAM EDILUL ORASULUI..APROPO CIND VIN AUTOBUYELE ELECTRICE ..NU HYBRD……

 • @Ciprian:
  Nu a zis nimeni nimic, doar ca pe acest site Toma este DOAR laudat…., ceea ce dl. Tereaca (care deja mi-a cenzurat un post mic si complet inofensiv) nu intelege ca nu este ok deloc…
  Iar Tovarasul de atunci, ca si Tovarasul de acum, impart aceeasi ideologie daca e s-o luam asa…

 • Nu m-a intereseaza ca ti-a facut Domnu Tereaca. Si lasa sa fie laudat ,poate asa continua cu proiectele .De ideologii, nu mai vorbesc , dar sa recunoastem ca totusi se misca ceva in Buzaul asta.

 • Ai dreptate.
  Eu am spus doar ca il lauda non-stop, ca in comunism, atata tot.

 • Google da, e același din Germania.. ce om naiv. Buzăul este o infecție, mizerabil. Spiritul civic praf. Cum va așterneți, așa dormiți. Nu s-a investit nimic, nu s-a păstrat nimic, toți fură.. Străzile sunt.. de nedescris.. nici în Albania nu cred că sunt în halul asta. O atmosfera de dragaică, o dezordine infernală. Un oraș de evitat.. total!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.