Care e casa achiziționată și băgată în renovare

Afacere ce pare riscantă făcută de deputatul buzoian.

Conform vecinilor acesta a achiziționat un imobil vechi la intersecția străzilor Col. Buzoianu și Plevnei.

E vorba, mai exact, de cea mai bușită, la propriu, casă din Buzău.

La fiecare două-trei luni se întâmplă ca măcar o mașină să se oprească în zidurile acestei case

„E casa lui Mocanu. A luat-o și acum o renovează. Muncitorii au săpat aici pe colț pentru a ridica un stâlp de întăritură. O să-i dea acoperișul jos ca să-i mai adauge un etaj”, ne-au spus doi vecini.

Ad. Mocanu s-a remarcat prin faptul că a fost cele tânăr parlamentar român, la doar 25 de ani. Are și un palmares remarcabil de partide schimbate: PSD, UNPR, PSRO, ALDE și PMP (la ultimul în două rânduri)

Ca să reducă accidentele din intersecție municipalitatea a pus aici – pe lângă stop – o lampă intermitentă, un limitator de viteză și o hașură pe asfalt.

loading...

2 comentarii la „Care e casa achiziționată și băgată în renovare

  • Ce-i trasneste capul lui Mocanu…ideea este simplă și cât se poate de clară și se va desfășura în halul urmator: a cumpărat casa, probabil nu a negociat nici măcar 1 euro sau leu, din contra, se bucură sa fie cat mai scumpă! Investește în ea, modernizare, abureli extraordinar de scumpe! Fix în colțul în care se opresc toți cu masinile, el face stâlp de rezistență, de ce? Simplu, casa va beneficia de o asigurare imensa, si el abea așteaptă să intre câte unu în ea, hop sa fisurat stâlpul DE REZISTENȚĂ, încasează cascavalul de la asigurarea lui, de la RCA si tot așa! 2 pe an si a scos banii sa cumpere încă 10 case!

    Răspunde
  • Hai ca o pune de un business. O asigurare bine făcută și se umple de bani!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.