Care e cauza pentru care s-a pus (și) azi bariera

Ciudățenie pe Bd. Bălcescu. Deși nu-i niciun pieton pe stradă, polițiștii locali au tras azi barierele la cele două capete, de la Prefectură și de la poarta Crângului.

Cauză

Există o hotărâre de Consiliu Local care prevede că sâmbăta și duminica din aprilie până în octombrie circulația rutieră pe Bd. Bălcescu va fi restricționată.

Cum hotârârea este în vigoare, polițiștii locali au purces azi la punerea barierelor.

O hotărâre de Consiliu Local lăsată în ofsaid de coronavirus

Cum se poate rezolva ?

Se poate modifica hotărârea de Consiliu Local – prin introducerea unor excepții. Există și posibilitatea, mai românească, ca polițiștii locali „să uite” a mai trage barierele pe durata stării de urgență. Probabil, în acest caz, nu se va supăra nimeni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Care e cauza pentru care s-a pus (și) azi bariera

 • Eu cred ca dl Toma a decretat intrarea Bd Balcescu in carantina, dar a uitat sa anunte…

 • Cand vom intelege ca legile ,hotararile CLM sunt legi in acest oras, trebuie respectate ?DA ,este interzis in wekend sa circulam cu masinile pe B-dul Balcescu ,SIMPLU ! Adica si cei care ar dori si cred ca ar avea dreptul sa o faca NU AU VOIE ! iNTERDICTIA ESTE PT MASINI,e drept ca in STAREA DE URGENTA nici oamenii nu pot cicula ,DECAT CEI DIN ZONA SI DOAR PT ANUMITE ACTIVITATI, de ce trebuie sa ne cufurim pe noi ? Haideti sa fim NORMALI ,SA RESPECTAM HCL si RESTUL LEGILOR ,mai ales acum cand ne putem intalni cu ”inamicul perfid” si care NU ARE SIMTUL UMORULUI, poate doar al celui NEGRU,pt noi la propriu.

 • @ Cetateanul Turmentat
  Hai, mai ia una mica si linisteste-te!…
  P.S. Adu-ti aminte de clasa a 3-a (ai facut patru clase, nu?) Numele proprii, chiar si cel al tau, se scriu cu majuscula (adica, pe intelesul tau, prima litera a numelui este intotdeauna litera mare).

 • Doar un mic pensionar comunist, super procedurizat.
  Se vede de la distanta 🙂

 • Da ba claxi ,esti tare ba la gramatica ,dar cu stai cu inteligența ?

 • Pai… un nene pe care il chema Iorga (nu stii tu despre cine-i vorba, da’ iti zic eu ca a avut un IQ mare – iti zic eu cu alta ocazie si ce-i ala IQ) spunea ca, daca stii sa scrii si sa vorbesti corect gramatical, vas’ca nu poti sa fii prost.
  … ceea ce nu ar fi zis despre tine…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.